Stirile din ziua: 26 aprilie 2017

Victorie neasteptata, dar atat de frumoasa! Politehnica invinge Juventus

Victorie neasteptata, dar atat de frumoasa! Politehnica invinge Juventus

Erau și vremuri când adevărata Politehnica juca împotriva Juventusului veritabil din Torino, chiar dacă și amical, dar Timișoara merge mai departe pe două fronturi și nu mai trăiește din amintiri.

Boicot vs. nepasare: vaporasele sunt tot de decor, Robu si PSD se cearta

PSD și Nicolae Robu se războiesc din nou în câmp deschis, de această dată pe tema vaporașelor. Social-democrații spun că administrația liberală a Timișoara este singura vinovată pentru faptul că navele nu pot circula în regim de transport în comun. Robu vorbește de boicot și îi acuză că fac tot ce pot pentru ca vaporașele să rămână pe uscat.

Protestatarii impotriva ctitorului de oras Robu sunt buni de plata! Serdean si Iovanov au pierdut procesul cu Politia Locala

Timișorenii care au protestat anul trecut, de ziua primarului Nicolae Robu, cu bannere și steaguri, fiind amendați de Poliția Locală pentru acte obscene și proferarea de injurii, sunt buni de plată. Ei au pierdut procesul, iar acum, unul dintre ei, Lucian Serdean, se gândește chiar să intre în greva foamei.

Scandal pe Bastion: reprezentantul lui Dorin Epure i-a luat la rost in plen pe consilierii judeteni!

Tupeu incredibil din partea firmei deținute de Dorin Epure, care a stat un an fără contract pe o proprietate a CJ. Reprezentantul acesteia a vociferat în plenul CJ, reclamând neorganizarea licitației pentru spațiile din Bastionul Theresia, care nu poate fi demarată decât dacă spațiul este liber. Or, acest lucru s-a întâmplat abia în martie 2017.

Un nou razboi Robu – Grindeanu. Acum, pe vaporase

După ce s-au războit pe marginea amplasamentului sălii polivalente, soluția de moment fiind că fiecare cu sala lui, între primarul Nicolae Robu și guvernul condus de timișoreanul Sorin Grindeanu e pe cale să se nască un nou conflict. Miza de această dată este navigația pe Canalul Bega.

Amenzi pentru aproape 40 de bizoni parcati aiurea. Alte sute sunt bine mersi

E plin de bizoni parcați pe pistele de biciclete sau în stațiile mijloacelor de transport în comun din Timișoara. Polițiștii locali amendează unii dintre ei, dar fie sancțiunile nu sunt îndeajuns de mari, fie vigilența agenților mai doarme din când în când…

Consiliul Judetean Timis se pune iar bine cu Domnul: 2 milioane de lei pentru biserici

Pentru al treilea an la rând, CJ Timiș va aloca 2 milioane de lei pentru diversele culte din județ. Cei mai mulți bani merg către ortodocși, iar cei mai puțini, către ucraineni și evanghelici. Sumele primite pot fi folosite pentru cofinanțarea unor lucrări de construcții, renovare și consolidare la biserici, așezăminte sociale și educaționale.

Se cauta parinti profesionisti: cursuri gratuite de asistenti maternali, la Timisoara

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş organizează un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Acesta este gratuit, iar dacă sunteți interesați, trebuie să depuneți, până pe 30 mai, o cerere de evaluare la Registratura de la sediul DGASPC Timiș.

aquatim

Apa rece oprita in Belint, Chizatau si Gruni

Aquatim anunță că miercuri și joi, 26 și 27 aprilie, va întrerupe furnizarea apei în Gruni, pentru înlocuirea rezervorului de înmagazinare a apei. Joi, 27 aprilie, între orele 9 și 16, va fi oprită apa rece pentru spălarea și dezinfecția rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare a apei, în Belinț și Chizătău. „Recomandăm

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 26 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor (p), Nicorești, Barbu Lăutaru, Perlei Bl. 110, Bucovinei Bl. 11 Sc.B, Chevereșului (p), Calea Buziașului (p), Olarilor (p), Constantin Radu, Spl. Milescu Spătarul, Th. Pallady, Olarilor (p), orele 9 – 17; Fibiș, Moșnița Nouă (p), Moșnița Veche (p), orele

Top