Stirile din ziua: 20 aprilie 2017

Poli continua sa faca victime, in ciuda programului incarcat si a multor indisponibilitati

Poli continua sa faca victime, in ciuda programului incarcat si a multor indisponibilitati

Poli Timişoara reuşeşte imposibilul şi termină turul din play-out cu 4 victorii, 2 egaluri şi o singură înfrângere. În partida de joi cu Gaz Metan, se părea că gruparea violetă este mulţumită şi cu un punct, dar surpriza a venit pe final de meci.

Ambasadorul Marii Britanii, la Timisoara: Momentan nu se introduc vize pentru romani

Până la ieşirea Marii Britanii din UE, cetăţenii români nu trebuie să îşi facă probleme legate de statutul lor sau de modul de acces în această ţară. Ce ne rezervă viitorul, după Brexit? Deocamdată nimeni nu ştie cum vor decurge negocierile, spune ambasadorul Regatului Unit în România, Paul Brummell.

Cum a ajuns Traian Basescu principala trompeta a PSD

Cum adevărata trompetă a PSD e ocupată să transforme Bucureştiul într-o capitală mondială a kitschului, turbulentul Codrin Ştefănescu a ajuns să fie dat afară chiar şi de la Antena3, Olguţa Vasilescu e ocupată să tot crească salariile, iar Şerban Nicolae cu a lui faţă de cal îi sperie şi pe cei mai aprigi PSD-işti, postul de principal comunicator al adevăratei agende a PSD a rămas vacant.

PSD cere demiterea lui Cojan de la Politia Locala, Robu il prefera director interimar

Până pe 24 aprilie pot fi depuse dosare la concursul organizat de Primăria Timișoara pentru postul de director executiv adjunct al Poliției Locale. Funcția de director „plin” nu va scoasă la concurs, pentru că primarul Nicolae Robu continuă să susțină că interimatul este soluția cea mai bună. Între timp, consilierii locali PSD cer demiterea lui Dorel Cojan.

Stephen Shennan, de la tanara speranta… la constructor si titular in nationala Stejarilor

A jucat rugby în Noua Zeelandă, apoi a început să lucreze în construcții, iar acum visează la Cupa Mondială din Japonia. E povestea internaționalului de origine neozeelandeză Stephen Shennan, de la Timișoara Saracens și unul dintre oamenii de bază ai naționalei României.

Cand va fi performanta, voi apara Politia Locala de „abuzurile” lui Vaida

Bruce Springsteen îl denunță ca „escroc” pe Donald Trump într-un nou cântec, relatează presa internațională după un anunț făcut pe Facebook de starul american. Piesa se numește „Ceea ce ne face măreți”, cu trimitere la sloganul „Make America Great Again” cu care actualul președinte al SUA a câștigat alegerile.

Dorel Cojan

Robu: Politia Locala a gresit luandu-l in seama pe Vaida!

După două zile în care cazul timișoreanului amendat cu 900 de lei de Poliția Locală, pentru postările făcute pe Facebook a făcut înconjurul țării, a apărut și prima reacție a primarului Nicolae Robu. Acesta susține că subalternii lui Dorel Cojan ar fi trebuit să-l ignore pe Vaida, dar și că a cerut sancționarea polițiștilor care și-au parcat mașinile pe trotuar.

gărâna jazz festival

Doi chitaristi de legenda vin la Garana Jazz Festival. Inceput de iulie de poveste in Poiana Lupului

Line-up-ul ediției cu numărul 21 a Gărâna Jazz Festival s-a completat în mod excepțional cu două nume de legendă: Bill Frisell și David Torn. Între 6 și 9 iulie, în Poiana Lupului se va scrie, și în acest an, o poveste specială.

Copii si zane: Ghid pentru parinti speciali. Cum poti ajuta un proiect cu adevarat de suflet

Timișoara se mișcă și, duminică, 23 aprilie, aleargă la Timotion. Chiar dacă nu-ți pui pantofii de sport, poți da o mână de ajutor oamenilor inimoși care vor să pună pe picioare proiecte pentru comunitatea în care trăiesc. Unul dintre acestea este „Ghid pentru părinți speciali”, al Asociației „Copii și zâne”.

aquatim

Atentie, se spala reteaua de apa la Faget

Aquatim anunță că joi, 20 aprilie, între orele 9 și 16, va spăla rețeaua de distribuție a apei din Făget, pe străzile George Girda, Cloșca, George Coșbuc, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Tudor Vladimirecu, Unirii și Nouă. Conductele vor fi spălate cu un amestec de apă și aer sub presiune. „Pe durata spălării rețelei, este posibil

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 20 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Perlei nr. 17, Bl. 102, orele 9 – 17; Ghiroda – str.Nufărul nr. 10, Dudeștii Noi CF, Lugoj – str. Honoriciului, V. Babeș, Oituz (p), Fdt. Oituz, Fârdea Baraj, Fârdea – casnici, antena Orange, Mănăstire, Hăuzești, orele 9 – 17.

Top