Stirile din ziua: 21 aprilie 2017

Retim imparte in continuare pubele galbene. Saptamana viitoare, alte strazi la rand

Retim imparte in continuare pubele galbene. Saptamana viitoare, alte strazi la rand

Retim a anunțat, la începutul lunii aprilie, că va împărți gratuit aproximativ 7.000 de pubele galbene noi, destinate exclusiv deșeurilor reciclabile. Toate acestea vor ajunge, în lunile următoare, la blocurile din Timișoara, pentru ca locatarii să nu mai încurce containerele. Compania de salubritate anunță pe ce străzi va distribui, săptămâna viitoare, astfel de pubele.

Xtreme Stage zguduie Revolution

Un nou val de artiști s-a alăturat revoluției muzicale care va zgudui Timișoara la începutul lunii iunie. Trupe din peste zece țări vor urca pe Xtreme Stage, locul care nu e potrivit pentru cei slabi de înger. Vor fi sound-uri punk, death metal, heardcore, doom rock și nu numai. Ca în fiecare an, muzica rock

Cat costa nesimtirea unui politist local? Exact 580 de lei!

900 de lei pentru că a comentat la poza cu mașinile Poliției Locale parcate pe trotuar. Mult mai puțin pentru fiecare agent căruia i s-a fâlfâit de lege. E finalul poveștii în care a fost implicat, în ultima săptămână, un revoluționar și instituția condusă de Dorel Cojan.

Alin Nica si-a prezentat echipa. Unii membri, revendicati si de Robu

După ce Nicolae Robu şi-a prezentat de mai multe ori echipa care l-ar susţine la alegeri, contracandidatul său Alin Nica a venit cu propria listă. Sunt nominalizați cei 23 de primari care îl susţin la alegeri, inclusiv toţi cei şapte edili de oraşe. Rectorul UVT, Marilen Pirtea, şi primarul Buziaşului, Sorin Munteanu, sunt revendicaţi de ambii candidaţi la şefia PNL Timiş.

Inca nu se stie cine primeste teren de casa! Contestatiile depuse la PMT sunt in aer

Cele câteva zeci contestații depuse la lista tinerilor care vor primi gratuit teren de casă de la Primăria Timișoara nu au fost soluționate. Nu există o comisie de analizare a contestațiilor, iar regulamentul pentru atribuirea terenurilor nu conține nici o referire la așa ceva. Printre fericiții cu punctaje bune se numără Sanda Greblă sau Cătălin Iapă.

Ziua Tinerilor, sarbatorita in secret! Primaria nu s-a deranjat sa-si anunte propriul eveniment

Știați că tinerii au o zi numai a lor la Timișoara și că evenimentul este organizat pe bani publici? Probabil că nu și nici nu prea aveți șanse să aflați! Ziua Tinerilor are loc sâmbătă, 22 aprilie, în centrul orașului și nimeni de la primărie nu s-a deranjat să anunțe acest lucru.

Atentie: restrictii de trafic si autobuze pe rute deviate! La Timisoara se alearga in scop caritabil

Peste 3.000 de timișoreni sunt așteptați să participe duminică la cea de-a treia ediție a Timotion, un eveniment sportiv caritabil organizat de Alergotura. Sunt nu mai puțin de 21 de proiecte pentru care se strâng fonduri. Pe durata alergării vor fi restricții de trafic, iar unele mijloace de transport în comun vor circula deviat.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 21 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Perlei nr. 15 Bl. 103, Musicescu nr. 5, I. Văcărescu nr. 36, orele 9 – 17; Bencecu de Sus nr.62 și 64, Satchinez – str. Brândușei nr. 31, Lugoj – str. Honoriciului, V. Babeș, Oituz (p), Fdt. Oituz, Fârdea, orele

Top