Stirile din ziua: 30 iulie 2017

Cu pistolul la loto. Politistii locali au iesit la impuscat norocul!

Cu pistolul la loto. Politistii locali au iesit la impuscat norocul!

Ce faci când simți că te lovește norocul în timpul serviciului? Intri și pui un bilet la loto! Ce dacă ai pistol la brâu și ești polițist local? Doar nu poți rezista tentației. UPDATE: Poliția Locală susține că agenții întocmeau procese-verbale de constatare.

La Domeniul Herneacova se pregăteşte ediţia a doua a concursului ciclist offroad XCO

Amatorii de ciclism offroad sunt aşteptaţi peste o săptămână să participe în număr cât mai mare la un eveniment care s-a bucurat deja de apreciere la ediţia precedentă. Pădurea de la Herneacova găzduieşte duminică, 6 august, cea de a doua ediţie a unui interesant concurs.

Santierul din Piata Marasti nu poate incepe. Primaria nu are toate avizele

Primăria Timișoara nu poate începe lucrările pentru lărgirea intersecției din Piața Mărăști, pentru că Direcția Județeană pentru Cultură a refuzat să-și dea avizul până nu vede proiectul. Robu spune că „lucrurile trebuie judecate cu bun simț”.

ANI tace, Robu nu risca. Sanda Grebla mai asteapta pana sa primeasca teren de casa

Tinerii care ar trebui să primească de la primărie teren gratuit de casă mai așteaptă. Primarul Nicolae Robu încă nu a primit răspuns de la Agenția Națională de Integritate, pe tema eventualelor incompatibilități. Edilul spune, pe de altă parte, că va urma și a doua repartizare de parcele.

Top