Stirile din ziua: 18 iulie 2017

Handbalistii se reunesc pentru a pregati un sezon mai bun ca precedentul

Handbalistii se reunesc pentru a pregati un sezon mai bun ca precedentul

Handbaliștii de la Politehnica Timișoara se reunesc joi, 20 iulie, la sala „Constantin Jude”. Revederea va fi urmată de o ședință de pregătire la sala de forță. Antrenamentele pe teren se vor desfășura la sala de sport din Buziaș, deoarece suprafața de joc de acasă este în reparații.

Robu vrea sa stie daca sunteti de acord cu… amendarea bizonilor

După ce, multă vreme, șoferii care și-au lăsat mașinile pe pistele de biciclete au fost „sancționați” cu câte un autocolant pus sub ștergătoarele de parbriz, polițiștii locali au trecut la amenzi și chiar la ridicarea de autovehicule. Primarul Nicolae Robu îi întreabă acum pe timișoreni dacă sunt de acord cu… respectarea legii!

Timisoara inteligenta: Internet gratis in centrul istoric, dar si in autobuzele RATT

Timișoara devine, pe zi ce trece, după cum spun autoritățile locale, un „oraș inteligent”. Localnicii și turiștii vor avea acces gratuit, nelimitat, la Internet atât în piețele Victoriei, Libertății și Unirii, cât și în mijloacele de transport în comun.

Robu, despre restrictii si zona de promenada: Nu incepe si nu se termina lumea cu Codul Rutier!

Indicatoarele care anunțau „excpția” de circulație a rolelor și skateboardurilor au dispărut. Ele nu erau instalate cu acordul Poliției Rutiere, despre care primarul Nicolae Robu crede oricum că nu are autoritate asupra așa-numitei zone de promenadă a orașului. Edilul spune că „rutieriștii” ar trebui să vadă de șoferii care trec pe roșu.

Hotii au lasat in bezna Parcul Justitiei! Au dat lovitura peste drum de primarie / FOTO

La doi pași de primărie, hoții au lăsat în întuneric unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timișoarei. S-au furat, fără jenă, acumulatorii stâlpilor de iluminat! Culmea este că niciun polițist local, de la una dintre cele mai performante instituții din România, n-a văzut vreun răufăcător.

Centura de Sud a Timisoarei, la a patra amanare a termenului de la licitatia pentru constructor

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și executia Centurii de Sud a fost prelungit a patra oară! Dacă lucrurile merg bine, abia după 1 septembrie ar putea fi anunțat un câștigător. Licitația a fost lansată în aprilie și ar fi trebuit finalizată în iunie.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 18 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Feldioara nr. 2, ap. 8, Stuparilor, A. Demetriade (p), Foișor (p), Albinelor (p), Grup Școlar Silvic, E. Zola (p), Cercului (p), Mărgaritarilor (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu Român, Biled (p), orele 9 – 17; Chișoda – str. Oltului, Caraiman,

Top