Stirile din ziua: 7 iulie 2017

curtea de conturi

Robu: In acest moment, nu se pune problema sa dam bani la Poli

ACS Poli va începe ediția 2017/2018 a Ligii I fără să primească vreun ban de la bugetul local. Primăria Timișoara suflă acum și în iaurt și, cu tot cu Ordonanța 38, nu se grăbește să vireze vreo sumă în conturile clubului alb-violet. Se așteaptă acum clarificări de la Ministerul Finanțelor.

Record: aproape 800.000 de pasageri pe Aeroportul Timisoara, in prima jumatate a anului!

Bilanţul traficului aerian desfăşurat pe Aeroportul Internaţional Timişoara în primele şase luni ale anului 2017 arată o creştere spectaculoasă comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Toate companiile, cu o singură excepție, au înregistrat creșteri, iar profitul AIT este de patru ori mai mare!

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Primarii „rebeli”, reactie dura la alegerea lui Alin Popoviciu secretar general al PNL Timis

Singura soluție pentru salvarea PNL Timiș, după instalarea lui Alin Popoviciu în funcția de secretar general, este demisia întregii conduceri și organizarea de noi alegeri. Este concluzia primarilor disidenți din filială, care susțin că tensiunile se vor amplifica cu Popoviciu în această funcție.

A venit podul de la Popa Sapca! Pe santier inca nu au terminat de lucru arheologii / VIDEO

25 de metri lungime și 4,4 metri lățime. Atât este de mare podul care va fi montat la pasajul Popa Șapcă! Construcția a ajuns pe șantier și, pentru reluarea lucrărilor, mai trebuie să se încheie cercetarea arheologică. Primarul Nicolae Robu anunță și ce mai este de făcut, inclusiv plantarea de copaci.

Se mai pune de-un santier in centrul Timisoarei: se schimba pavajul din Piata Victoriei

N-o să ne mai rupem picioarele pe pavajul din Piața Victoriei! Centrul trebuie să arate impecabil în 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii. Piața Victoriei se va schimba radical, spun autoritățile locale, ceea ce include și înlocuirea dalelor care, acum, sucesc o mulțime de glezne.

Dreptate tarzie pentru cei ucisi fiindca au vrut sa scape de comunism. Societatea Timisoara se implica

Mii de români au încercat, de-a lungul vremii, să fugă de comunism. Unii au reușit, alții, nu. Poveștile lor vor fi scoase la lumină, întru neuitare, grație unui proiect semnat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din România, Platforma pentru Memorie și Conștiință Europeană şi Societatea Timişoara.

aquatim

Apa rece oprita in Banloc

Aquatim anunță că vineri, 7 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Banloc, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 7 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. N. Filimon, Fragilor, Piața P. Sandor, Podgoriei (p), Bacalbașa (p), V. Gheorghevici (p), Alma Cornea (p), K. Brocky (p), V. Nicolescu (p), Vadul Crișului, Ciocârliei (p), Rosetti (p), Madona (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Speranței), Blajova (p),

Top