Stirile din ziua: 6 iulie 2017

robu si popoviciu

Alin Popoviciu este noul secretar general al PNL Timis. Nicolae Robu si-a completat echipa

Alin Popoviciu este noul secretar general al PNL Timis. Nicolae Robu si-a completat echipa

Nicolae Robu și-a instalat în totalitate echipa la șefia PNL Timiș. De joi seară, după ce a adunat 19 voturi în BPJ, Alin Popoviciu este secretarul general al filialei. Acesta este desemnat la propunerea președintelui, iar Robu și l-a ales în continuare ca mâna sa dreaptă.

Antrenor australian pentru campioana Romaniei la rugby

Timişoara Saracens va începe noul sezon competiţional cu un nou tehnician. Conducerea clubului rămâne fidelă în ceea ce priveşte tehnicienii, şi de această dată fiind vorba despre un antrenor cu un CV impresionant din emisfera sudică. Este vorba despre australianul Matt Williams, tehnician cu o experienţă de peste 20 de ani, care a pregătit printre altele selecţionatele Australiei (secund) și Scoţiei (principal).

Test de cod rosu: 4 kilometri de dig, inaltati timp de 7 ore, in miez de noapte

S-a lucrat contracronometru, timp de șapte ore, pe 4 kilometri de dig în pericol de prăbușire. Administraţiile bazinale de apă Banat, Mureș, Crișuri și Someș Tisa au organizat, miercuri noaptea, primul exerciţiu comun de simulare pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații.

aquatim

Apa rece oprita

Aquatim anunță că joi, 6 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Splaiul Nicolae Titulescu, Gelu, Constantin Olănescu, Nufăr. Se va lucra la intersecția dintre străzile Gelu și Spl. Nicolae Titulescu, pentru conectarea conductelor noi de apă la rețeaua existentă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 6 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Circumvalațiunii nr. 30, 32, 34; Creației (p), Muzicescu (p), Gospodarilor (p), Mureș nr. 4A, orele 9 – 17, str. Ion Barbu, Martir Constantin Vîlceanu, Grigore T. Popa (p), orele 9 – 15; Lugoj – str. T. Vuia, orele 9 –

Top