Stirile din ziua: 15 iulie 2017

Ionut Popa si jucatorii lui Poli vor sa protesteze in fata ANAF! Robu asteapta esalonarea datoriilor

Ionut Popa si jucatorii lui Poli vor sa protesteze in fata ANAF! Robu asteapta esalonarea datoriilor

ACS Poli a început victorie noua ediție a Ligii I, însă prin conturi cam bate vântul. ANAF a pus poprire pe conturile clubului și ar vrea să blocheze și drepturile TV. Antrenorul Ionuț Popa anunță un protest inedit, iar primarul Nicolae Robu speră la o reeșalonare a datoriilor, astfel încât să poată da drumul finanțării de la bugetul local.

Biciclistii si rolerii prea grabiti, amendati fara avertisment. La fel, si bizonii care parcheaza pe piste / FOTO

Mergeți prea avântat cu bicicleta, rolele sau trotinetele pe noile piste din centrul Timișoarei? Fiți pregătiți să plătiți pentru asta! Polițiștii locali nu vor da avertismente, ci vor trece direct la amenzi. Vor fi amendați direct, de acum încolo, și șoferii care parchează pe traseele celor pe două roți.

batrani

CJ Timis da 1,1 milioane de lei pentru doua camine de batrani. Fiindca primariile n-au bani

Căminele pentru persoane vârstnice din Jimbolia şi Comloşu Mare vor fi sprijinite financiar de la bugetul județului. CJ Timiș urmează să se asocieze cu ambele consilii locale, care nu-și permit să finanțeze integral activitatea celor două instituții sociale.

Blocul de 10 etaje de langa Primaria Timisoara revine. Se cere dezbatere publica

Proprietarul fostului liceu de arte plastice nu renunță la ideea de a construi un bloc de 10 etaje peste drum de Primăria Timișoara. Clădirea apare în documentația depusă pentru a doua oară la PMT, după ce a fost retrasă în februarie. Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei cere dezbatere publică.

PNL Timis trebuie sa caute 70.000 de euro. Pentru restaurarea cladirii Bancii de Scont / FOTO

Una dintre cele mai frumoase clădiri din zona Pieței Unirii ar putea intra, în sfârșit, în șantier. Este vorba despre sediul fostei Bănci de Scont, în care își are sediul și PNL-ul lui Nicolae Robu. De pe impozantul imobil cade de multă vreme tencuiala, fiind un pericol pentru trecători.

aquatim

Avarie la Sannicolau Mare: sambata fara apa rece

Aquatim anunță că sâmbătă, 15 iulie, între orele 5 și 17, va întrerupe furnizarea apei reci în Sânnicolau Mare, din cauza unei avarii majore la una din conductele magistrale care alimentează orașul. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

Top