Stirile din ziua: 25 iulie 2017

Cum a intrat Banatul sub administratie romaneasca: fotografii de poveste

Cum a intrat Banatul sub administratie romaneasca: fotografii de poveste

Fotografii peste care timpul și-a lăsat, ca-n ceață, amprenta, dar a căror poveste este încă vie. Spun istoria instaurării administraţiei româneşti în Banat și vor putea fi admirate într-o expoziție-eveniment organizată de Muzeul Național al Banatului.

Neacsu: Situatia din PSD Timis are un oarecare nivel de neasezare. Sustin interimatul lui Dobra

Mult așteptata ședință de la PSD Timiș, la care a participat secretarul general Marian Neacșu, s-a terminat fără decizii radicale. Președintele interimar Călin Dobra se va ocupa de filială, iar Neacșu va susține această soluție la București. Secretarul general al PSD admite că în Timiș lucrurile nu sunt 100% așezate.

înot

Robu n-a dormit: bazin de inot si complex sportiv cum n-a vazut Romania, in Calea Lipovei. Prin 2019

Există, în sfârșit, un termen pentru realizarea primului complex sportiv de cartier din cele promise de câțiva ani de primarul Nicolae Robu. Acesta va fi construit în Calea Lipovei și ar trebui să fie gata înt-un an și jumătate. Mai trebuie să fie făcut și proiectul.

Incepe santierul in Parcul Alpinet. Lovrintim, la inca o licitatie castigata la Primaria Timisoara

Încă un parc intră în șantier în scurt timp. Reabilitarea Alpinetului a fost adjudecată, la licitație prezentându-se un singur ofertant. Deja abonată la mai multe lucrări ale primărie, Lovrintim SRL va face și această lucrare, pentru aproape 270.000 de euro.

Timisorenii au identificat hotii de pe Piatra Craiului! Peste 100.000 de oameni au vazut filmul jafului/ FOTO

Jaful din magazinul de pe strada Piatra Craiului a fost „rezolvat” în câteva ore! Timișorenii au identificat cei trei hoți, după ce filmulețul jafului a fost postat pe Facebook de Cristi Brâncovan. Mama unuia dintre ei s-a prezentat să returneze banii, însă degeaba.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 25 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Eternității (p), J. P. Marat, E. Zola (p), Nou Proiectata, Tacit (p), Dunărea (p), Calea Bogdăneștilor (p), orele 9 – 17; Biled (p), Giroc – str. Speranței, Bd.Soarelui, Utvin – zona Gării, orele 9 – 17; Bulgăruș (p), orele 10

Top