Stirile din ziua: 4 iulie 2017

Mai greu cu Liga 2, decat cu cei din Liga 5! Poli remizeaza cu Balotestiul

Mai greu cu Liga 2, decat cu cei din Liga 5! Poli remizeaza cu Balotestiul

Poliștii au disputat ultimul joc de verificare din cantonamentul de la Poiana Brașov. Elevii lui Ionuț Popa au remizat, 1-1, cu CS Balotești, într-un meci disputat la Tărlungeni. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 35, Poli egalând prin Doman, în minutul 75.

E oficial: Centrul Timisoarei, interzis pentru biciclete, trotinete, triciclete

Centrul Timișoarei va fi teritoriu interzis pentru biciclete, triciclete, trotinete și role. Consilierii locali au votat, marți, proiectul care introduce aceste restricții în zona de promenadă a Timișoarei. Acesta este, de fapt, întregul centru istoric.

Robu nu renunta la Polivalenta pe bani de la bugetul local. Primul pas oficial: 400.000 lei pentru SF

Consilierii locali au aprobat, marți, o nouă rectificare bugetară. Un amendament propus chiar în plen prevede 400.000 de lei, pentru studiul de fezabilitate al sălii polivalente pe care primarul Nicolae Robu vrea s-o construiască în Timișoara, pe bani de la bugetul local.

Primarul Robu s-a razbunat pe sahisti fiindca Poli n-a mai primit bani?

Spune că e primarul tuturor timişorenilor şi susţinătorul tuturor sporturilor care fac performanţă, dar Nicolae Robu a întors spatele singurei echipă din Timişoara câştigătoare a Ligii Campionilor. Antrenorul AEM Luxten susține că în spatele acestei decizii s-ar putea ascunde o posibilă răzbunare.

Strada Marasesti va avea pista de biciclete si role! Si nu e singura

De săptămâna viitoare va fi voie cu bicicletele, trotinetele, rolele și skateboardurile pe o bucată din strada Mărășești. Primarul Nicolae Robu anunță și „desenarea” unor alte piste dedicate în centrul Timișoarei, unele pe carosabil, altele pe trotuar. Vor dispărea și niște locuri de parcare.

Prea dura! Vechea culee de la Jiul le da batai de cap constructorilor

Strada Jiul a fost deschisă traficului, cu patru benzi și toate marcajele, și se lucrează din greu la demolarea vechii culei de la pasaj. Aceasta a fost realizată dintr-un beton foarte dur și, spune primarul Nicolae Robu, va mai dura două săptămâni până la finalizarea operațiunii.

Sens unic pe langa Parcul Rozelor: pe Trandafirilor se poate circula doar dinspre Michelangelo

Mare atenție când ieșiți cu mașina din parcarea de la Parcul Justiției: dacă o luați spre strada Academiciam Alexandru Borza, fostă Trandafirilor, nu mai aveți voie să faceți la dreapta, spre zona Michelangelo. Primăria a instituit, de câteva zile, sens unic pe această arteră.

Ziua Portilor Deschise la Crucea Rosie: cum poti fi personaj intr-un film

Ateliere de resuscitare sau de machiaj de… răni false, filmarea unui clip anti-caniculă și nu numai – acestea sunt activitățile de care puteți avea parte marți, 4 iulie, la sediul filialei Timiș a Crucii Roșii. E Ziua Porților Deschise, pentru că se împlinesc 141 de ani de la înființarea acestei organizații.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 4 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. P. Sandor (p), orele 9 – 17, str. Muzicescu (p), Josef Klapka (p), orele 9 – 15; Orțișoara, Margina Colonie, Margina Sat, Nemesesti, Zorani, Coșteiu de Sus, Buziaș – str. Soarelui, Brediceanu, Griviței – case Zona Drumco și S.I. la

Top