Stirile din ziua: 13 iulie 2017

Robu nu poate ca Pandele. De ce nu va da prea curand Primaria Timisoara bani la Poli

La Timișoara nu se poate ca la Voluntari. Primarul Nicolae Robu vrea să fie sigur că nu va avea probleme dacă alocă bani pentru Poli, așa că până la clarificarea situației clubul rămâne tot fără finanțare de la bugetul local. Între timp, edilul spune că echipa este foarte bună și ar putea trage la titlu, dar cu o condiție esențială.

Operatiunea „Pista” continua. Inca o noapte cu marcaje pe strada Marasesti / FOTO

Greu cu desenatul! Muncitorii angajați de Primăria Timișoara au ieșit din nou la muncă pe strada Mărășești, pentru a trasa pista de biciclete. Cea de cu o seară a fost ștearsă deja, pentru că oricum era prea pe mijlocul drumului. Altfel, a fost desenată și pistă separată pentru role și trotinete.

Stadion de 12 milioane de euro in Teleorman. Timisoara, ignorata in continuare

E cât se poate de clar, dacă mai era nevoie: Timișoara nu contează pentru guvern. În timp ce în orașul de pe Bega se așteaptă o decizie legată de amplasamentul viitoarei săli de sport, Ministerul Dezvoltării se pregătește să facă stadion la… Alexandria, acasă la președintele PSD, Liviu Dragnea!

apa calda

Apa calda oprita

Colterm anunță că, din cauza temperaturilor exterioare foarte ridicate înregistrate marți, 11 iulie, care implicau prelungirea perioadei de oprire a apei calde la punctele termice 48 și 48A, lucrarea programată pentru această zi s-a reprogramat. Astfel, în vederea realizării unor lucrări de investiții, joi, 13 iulie, între orele 8 și 18, va fi întreruptă furnizarea

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 13 iulie, întreruperi de energie electricp astfel: Timișoara – str. Rusu Șirianu nr. 50, ap. 5, Eternității (p), E. Zolla (p), Steaua (p), Secerii (p), Bârsei (p), Ciocanului (p), orele 9 – 17; Biled – zona partea stângă către Iecea Mică, Orțișoara – zona Primăriei și zona stângă pe lângă

Top