Stirile din ziua: 10 iulie 2017

600 de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

600 de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Cei de la Hipo.ro pregătesc un nou târg virtual pentru absolvenți. Sunt 600 de poziții oferite pentru cei cu sau fără experienţă în București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov sau chiar în străinătate.

Patru milioane de euro pentru dezvoltarea a 17 firme din vestul Romaniei / LISTA FINANTARILOR

17 firme din regiunea de vest a României se vor putea dezvolta cu bani europeni. Fondurile sunt, în cea mai mare parte, nerambursabile și provin dintr-una din axele de finanţare ale Programului Operaţional Regional. Primele contracte au fost semnate luni, 10 iulie, la sediul ADR Vest.

ASU Politehnica anunta despartiri de jucatori, ACS Poli anunta cat costa biletele in noul sezon

Stări de spirit diferite la cele două Poli din oraş. La fel ca întotdeauna, doar că „spiritul” este altul acum. Divizionara B se pregăteşte de cantonament şi se desparte de jucătorii simbol ai echipei, în timp ce gruparea din prima ligă face ultimele retuşuri pentru debutul campionatului şi anunţă preţurile pentru noul sezon.

ședințe

Tomac (PMP): Alina Gorghiu a instalat PSD la sefia CJ Timis

Dacă actualul senator Alina Gorghiu ar fi avut viziune politică, liberalii ar fi condus azi CJ Timiș. Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că refuzul lui Gorghiu a stat în calea realizării unei majorități. Fostul șef al PNL îi sugerează însă să caute ceva mai isteț, dacă vrea să justifice alianța cu PSD.

robu pe bicicleta

Primarul Robu, laudat de biciclisti pentru atitudine! Ana Munteanu ii va reprezenta in Comisia de Circulatie

Primarul Nicolae Robu este lăudat de bicicliști și rolleri pentru „abordarea constructivă” de care a dat dovadă față de ei în ultimele săptămâni. Între timp, urmează să intre în vigoare noi restricții, dar și să fie trasate noi piste. Bicicliștii și-au desemnat și reprezentantul în Comisia de circulație.

Dorin Candea s-a apucat de unul singur să refaca majoritatea in CJ Timis

Schimbarea intempestivă a lui Radu Șumălan cu deputatul Cornel Sămărtinean în fruntea PMP Timiș a redeschis o mai veche discuție, și anume schimbarea majorității la consiliul județean. Iar dacă majoritatea nu poate fi modificată, măcar să fie înlocuită Roxana Iliescu din funcția de vicepreședinte.

Garana Jazz Festival 2017. Opera, saxofon, Cuba, tambal. Povestea din Poiana Lupului continua / FOTO

Gărâna nu e un loc. Gărâna e o stare. Se simte mai tare când Munții Banatului cântă. Sunt chitări, trompete, pian, contrabași, acordeoane, voci. E o poveste pe care o scriu, vară de vară, mii de oameni. Unii ascultă jazz o dată pe an. Atunci. Pentru alții, e un mod de viață. Dar toți sunt fericiți.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 10 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin Silvestri (p), Ion Românu (p), cămin CCCF, I. Slavici (p), Constantin Nottara (p), Romanița (p), Răscoala din 1907 (p), Bagdasar (p), Contemporanul (p), Jules Verne 25, orele 9 – 17; Biled – zona partea stângă, către Iecea Mică, Șag

Top