Stirile din ziua: 9 iulie 2017

Santierul de pe Martirilor sta din cauza gazului. Trebuie mutate tevile si nu se stie cand

Santierul de pe Martirilor sta din cauza gazului. Trebuie mutate tevile si nu se stie cand

Șantierul de pe Calea Martirilor e din nou în pauză. De vină sunt, la fel ca în multe alte cazuri, rețelele de utilități. De această dată, e vorba despre țevile de gaz despre care, susține primarul Nicolae Robu, nimeni nu știa că sunt acolo.

Ofensiva Grindeanu, intre „pupincurism” si PSD-ismul cu fata umana

Fostul premier Sorin Grindeanu a intrat într-o adevărată ofensivă mediatică în ultimele zile. A avut mai multe discuții și consultări cu PSD-iștii timișeni (după cum afirmă chiar el), s-a întâlnit informal cu ziariștii din Timișoara și totul a culminat cu două interviuri date unor site-uri din București. Interviuri trase oarecum la indigo, semn că erau

Primarul Timisoarei a castigat, in ultimul an, doar cu 7.600 de lei mai mult decat soferul sau!

Unul dintre cele mai pitorești personaje din jurul primarul Nicolae Robu este Vasile Paraschiv, șoferul său și, în același timp, șeful Serviciului Transporturi de la Poliţia Locală. Acesta a fost întrebat câți hoți de buzunare au fost prinși în Timișoara și i-a cerut să iasă pe teren. Robu nu poate însă renunța la el.

cinematografe

RADEF da cu tifla Primariei Timisoara: Nu vrea sa predea cele 7 cinematografe pierdute definitiv in instanta

Primăria Timișoara nu a preluat cele șapte cinematografe pe care le-a câștigat în instanță și nici nu poate face acest lucru prea curând. De vină, spun autoritățile, este legea ambiguă, care face lucrurile extrem de complicate.

Top