Stirile din ziua: 12 iulie 2017

Cine ne apara de „bulangii”?

Privind puțin țara asta frumoasă ca turist pe-afară, ce am constatat? Că România și-a mai pus un premier cu față de alcoolic, că problemele din iarnă cu blocarea luptei anticorupție sunt la fel de prezente și astăzi, iar țara privită de sus de tot, din avion, este foarte frumoasă, dar formată dintr-un puzzle mare de rahați.

aquatim

Presiune scazuta la apa rece in Sag, pana vineri

Aquatim anunță că până vineri, 14 iulie, la ora 20, presiunea apei reci în Șag va fi redusă ca urmare a lucrărilor de spălare a filtrelor de la stația de tratare. Consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa rece cu chibzuință. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Povestea candidei Eréndira, de Marquez, in premiera la Teatrul German

Una dintre cele mai frumoase istorii de iubire ale secolului XX prinde viață la Timișoara. „Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet”, de Gabriel García Márquez, în versiunea scenică și în regia lui Yuri Kordonsky, este ultima premieră a stagiunii la Teatrul German de Stat.

Clujul „ataca” Timisoara. Capitala Transilvaniei da lectii, in deplasare, capitalei Banatului

Dacă noi nu știm, știu alții! Clujul se promovează intens în Timișoara și nu doar cu festivalurile de muzică. Un târg de produse tradiționale organizat de Consiliul Județean Cluj ajunge în premieră în orașul de pe Bega. Pe acolo ar putea trece și reprezentanții CJ Timiș. Nu de alta, dar poate învață câte ceva.

Strada Marasesti nu mai e tabu pentru bicliclisti. Se deseneaza piste noi in centrul Timisoarei

A început trasarea noilor piste de biciclete anunțate, săptămâna trecută, de primarul Nicolae Robu. Strada Mărășești este oficial deschisă, cel puțin parțial, bicicletelor, iar pista a fost desenată chiar pe mijloc. Operațiunea continuă.

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe miercuri, 12 iulie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a celei reci hidrofor la PT 48. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Circumvalațiunii (parțial), Gheorghe Lazăr

aquatim

Apa rece oprita la Livezile

Aquatim anunță că miercuri, 12 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Livezile, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 12 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Ceferiștilor nr. 4, Mureș nr. 15 sc.A, Umbroasă (p), Libelulei (p), Calea Circumvalațiunii (p), Zborului (p), Teiului (p), Amforei (p), orele 9 – 17; Biled – zona partea stângă către Iecea Mică, Calacea Băi, Bărăteaz, Utvin (p), Bethausen, Leucușești, Cladova,

Top