Stirile din ziua: 17 iulie 2017

„Excptia” instituita de Primaria Timisoara pe strada Marasesti ar putea fi ilegala

„Excptia” instituita de Primaria Timisoara pe strada Marasesti ar putea fi ilegala

Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România susține că interdicția de circulație aplicată de primărie celor care se deplasează cu role sau skateboarduri prin zona de promenadă a Timișoarei este ilegală. Asta, pentru că ar contrazice toate regulile legate de circulația pe drumurile publice. Pe de altă parte, interdicția este semnalizată cu indicatoare analfabete!

demisia

Parlamentarii PSD de Timis, tacuti prin Casa Poporului. Cat de multe au vrut sa rezolve Simonis & co

Prima sesiune parlamentară din noul mandat s-a încheiat. PSD Timiș a trimis în Legislativ 6 reprezentanți, din care numai 2 au experiență anterioară. Ce i-a preocupat? Printre altele, pungile din plastic, jandarmii sau asociațiile de proprietari. Numai unul dintre ei a făcut o interpelare în această sesiune parlamentară.

Vasile Rus ramane capitanul lui Timisoara Saracens si in noul sezon

După plecarea lui Stelian Burcea, căpitan de „sarazini” în ultimele sezoane, banderola a fost preluată rând pe rând de mai mulţi jucători ai echipei. Vali Popârlan a purtat-o cel mai mult, Daniel Ianuş a avut şi el această onoare şi responsabilitate, ca la cele mai importante partide, Vasile Rus să fie desemnat căpitan.

La Timisoara, ca la Amsterdam, Praga sau Londra. Am putea avea in curand carduri pentru turisti

E deja o obișnuință în marile orașe din Europa, ar putea deveni realitate și la Timișoara. Turiștii vor avea la dispoziție, în sfârșit, un card pe care să-l folosească la muzee, la restaurante și, foarte important, pentru transportul în comun. Un proiect de HCL pe această temă va fi depus de doi liberali.

Ar putea aparea schelele pe Opera Romana! A durat aproape 5 luni pana primaria a trimis clarificari la Bucuresti

La un an și jumătate de când a fost anunțat câștigătorul licitației pentru reabilitarea fațadei Palatului Culturii, lucrările ar putea începe. În această săptămână ar putea fi primit avizul Comisiei Naționale de Monumente. Există însă o necunoscută: prețul ar putea să sufere modificări.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 17 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Zurich nr. 5, Pomiculturii (p), Ioan Roată (p), Ion Mincu (p), Zona Ion Ionescu de la Brad (p), Verde (p), Băncii (p), Mureș (p), Arcidava (p), Traian Vuia (p), Migdalului (p), orele 9 – 17; Becicherecu Mic (p), Biled (p),

Top