Stirile din ziua: 14 iulie 2017

Cu pande si supraveghere video, amenzi de peste 50.000 de lei pentru nesimtiti

Cu pande si supraveghere video, amenzi de peste 50.000 de lei pentru nesimtiti

Zeci de timișoreni certați cu bunul simț au fost amendați, în primele șase luni ale anului, din cauză că au confundat orașul cu o groapă de gunoi. Polițiștii locali au fost ajutați în mod decisiv de sistemul de camere video pe care îl au la dispoziție.

In santier ferit de ochii lumii, Parcul Central ar putea fi gata inainte de termen

Pe șantierul din Parcul Central se lucrează de zor. Asta susține viceprimarul Dan Diaconu, care crede că sunt șanse ca totul să fie gata mai repede decât cele 12 luni din contract. Până acum a fost consolidat monumentul și au fost puse borduri, fiind încheiate și lucrările de canalizație subterană.

Robu: Ma bucur ca se face stadion la Alexandria, astept sa se dea drumul la investitii si la Timisoara

Viitorul stadion de 12 milioane de euro din Alexandria nu e văzut prea bine nici măcar în PSD, dar nu-l deranjează pe Nicolae Robu. Edilul spune că e bine că se fac astfel de investiții, pentru că e un semn că se va ajunge și pe la noi! Alexandria are, din primăvară, și o sală de sport pe bani de la bugetul național, în timp ce Timișoara e tratată cu flit.

Daca Mutu zice ca Poli are un „lot foarte-foarte bun”, putem sta linistiti

După o extrem de scurtă pauză, în acest week-end, ACS Poli începe un nou campionat cu o deplasare la Chiajna. Și asta, înaintea unui meci-șoc cu Steaua la Timișoara. Față de celelalte echipe, timișorenii au avut o vacanță mult mai scurtă din cauza celor două partide cu UTA din baraj.

podul de fier

Ce facem cu Podul de Fier? Un consilier local cauta idei „wow” care sa-l readuca la viata / FOTO

Podul de Fier din Iosefin trebuie readus la viață. Un consilier local vrea să propună organizarea, de către primărie, a unui concurs de proiecte care să scoată din uitare unul dintre cele mai frumoase poduri din Timișoara. Ideea nu e nouă, dar nu s-a făcut niciodată nimic concret.

Lucian Ursuletu, dat afara din PSD la televizor de Codrin Stefanescu: Il invit la Timisoara, sa vada cum e cu democratia

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș a aflat de la televizor că a fost dat afară! Codrin Ștefănescu, un sinistru personaj care ocupă „sticla”, l-a anunțat în direct pe Lucian Ursulețu că nu mai este membru de partid. Acesta îl invită pe fostul PRM-ist la Timișoara, să vadă cum e cu democrația.

Weekend plin si multe reduceri la Iulius Mall

Sfârșitul de săptămână aduce surprize pentru cei care își vor petrece timpul liber la Iulius Mall Timişoara: târg de antichităţi, târg cu produse naturale şi reduceri de până la 70%.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim, care efectuează anumite lucrări la rețeaua de apă potabilă, vineri, 14 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei calde la PT 30 și 31. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Gheorghe Lazăr, Circumvalațiunii (parțial), Onești și Borsec. Tot vineri, între orele

aquatim

Apa rece oprita in Ciacova si in Timisoara

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei potabile, vineri, 14 iulie, astfel: între orele 8 și 14, în Ciacova, pe străzile Avram Iancu și Tudor Vladimirescu pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție între orele 9 și 15, în Timișoara, pe străzile Gh. Lazăr, între Gh. Dima și Calea Circumvalațiunii, Onești,

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 14 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Aradului (p), Pictor Ioan Zaicu (p), Cercului (p), Galileo Galilei (p), V. Hugo (p), Herculane (p), E. Zola (p), orele 9 – 17; Biled – zona partea stângă către Iecea Mică, Mașloc (p), Utvin (p), Coștei, Salha, Bethausen, Leucușești, Cladova,

Top