Stirile din ziua: 11 iulie 2017

șah

Sah mat: ramasa fara finantare, campioana nationala AEX-Luxten Timisoara s-a desfiintat

Sah mat: ramasa fara finantare, campioana nationala AEX-Luxten Timisoara s-a desfiintat

Singura echipă din Timișoara care a câștigat Liga Campionilor a devenit istorie. AEM-Luxten a rămas fără surse de finanțare, astfel că jucătorii au fost puși pe liber. În urmă cu două săptămâni, primarul Nicolae Robu a tăiat din pix cei 70.000 de lei pe care consilierii locali îi alocaseră clubului condus de Sergiu Grünberg.

Programari online la Directia Fiscala. Cum va scutiti de un drum si rezolvati problema pe loc

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara mai face un pas în secolul XXI: a fost lansat serviciul de programări online la Biroul Impuneri Mijloace Auto. Astfel, nu va mai trebui să faceți două drumuri, pentru că situația se va rezolva pe loc, la data la care ați fost programat.

Va deranjeaza zgomotul din centrul Timisoarei? Daca vreti atmosfera monastireasca, mutati-va la periferie

Ne respectăm reciproc, dar, dacă ne deranjează zgomotul orașului, ne mutăm mai la periferie. Asta spune primarul Nicolae Robu despre timișorenii care stau în centru și se plâng de forfota care animă zona, mai ales pe timp de vară. Altfel, edilul crede că mutarea cluburilor este, în continuare, o idee bună.

ACI Worldwide si-a deschis noul sediu. Plati de 14 trilioane de dolari zilnic, facute si de la Timisoara / FOTO

ACI Worldwide, unul dintre principalii furnizori mondiali de soluţii de plăţi electronice, a inaugurat oficial noul birou de la Timişoara. Situat în clădirea United Business Center 2, din complexul Openville, acesta urmează după inaugurarea celui din Naples, Florida, respectiv a centrului de date de la Limerick, în Irlanda.

Vestigii din Epoca Bronzului, gasite in Parcul Central. E cea mai veche descoperire din Timisoara!

Cea mai veche descoperire arheologică făcută în Timișoara a ieșit la lumină în aceste zile, în zona Parcului Central. Datează din Epoca Bronzului și a fost o surpriză chiar și pentru arheologi! Șantierul continuă, așa că ar putea urma și alte vestigii importante.

Plen de 6 minute la CJ Timis: s-a votat asocierea cu Primaria Timisoara pentru drumul de la Dumbravita

Consilierii județeni au votat, în doi timpi și trei mișcări, acordul cu Primăria Timișoara și Primăria Dumbrăvița, pentru realizarea în comun a proiectului de lărgire la patru benzi a drumului de la intrare în Dumbrăvița (sensul giratoriu) până la urcarea pe autostrada A1. Stâlpii de troleibuz pot fi mutați, spune Călin Dobra.

Sorin Grindeanu, la conclav cu primarii: Raman presedinte la PSD Timis

Rămâne, foarte probabil, președintele PSD Timiș – asta le-a spus, luni seară, Sorin Grindeanu celor câteva zeci de primari ai partidului cu care s-a întâlnit. O parte dintre aceștia i-au cerut totuși să găsească o cale de reconciliere cu Liviu Dragnea, însă fostul premier le-a spus că acest lucru este foarte puțin probabil.

Întreruperi de curent

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea realizării unor lucrări de investiții, va întrerupe marți, 11 iulie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 48. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Intrarea Umbroasă, Teiului, Amforei, Gheorghe Lazăr, Burebista, Aleea Creației, Tipografilor și Circumvalațiunii.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 11 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Unirii 2, orele 9 – 12; Biled – zona partea stângă, către Iecea Mică, Izvin (p), Bethausen, Leucușești, Cladova, Cutina, Margina, Românești, orele 9 – 17; Teș (p), orele 8 – 16; Lugoj – str. Lăcrămioarelor, Făgetului (p), Strugurilor), orele

Top