Arhiva pentru eticheta: ripensia timisoara

Politehnica Timisoara a castigat duelul cu Ripensia pentru Tavi Draghici

Politehnica Timisoara a castigat duelul cu Ripensia pentru Tavi Draghici

Liderul Ligii a IV-a Timiş a reuşit transferul iernii în seria timişeană. Politehnica Timişoara l-a transferat în cele din urmă pe atacantul Tavi Drăghici. Acelaşi jucător a mai negociat şi cu Ripensia Timişoara, principala contracandidată a Politehnicii la câştigarea seriei.

Lupta stransa pentru titlul de golgheter, in Liga a IV-a Timis

La finalul sezonului, Liga a IV-a Timiş ar putea avea, în premieră, un golgheter de culoare, în persoana senegalezului Mediop N’diaye. Dar, înainte să anticipăm, primul loc în topul celor mai buni marcatori din seria timişeană este ocupat, după încheierea turului, de un veteran. Între golgheterii returului se numără şi un internaţional de juniori, care

Ripensia vrea un mijlocas de la Politehnica si un fost atacant din Liga I

Ripensia Timişoara se mişcă repede pe piaţa transferurilor și este aproape să semneze cu un fost atacant din Liga I şi cu un mijlocaş care a trecut pe la Viitorul Constanţa. De asemenea, Ripensia vrea şi un mijlocaş care a evoluat cu succes în ultimul an la Politehnica Timişoara, echipa cu care clubul ce are în palmares patru titluri se bate pentru întâietate în Liga a IV-a Timiş.

Ripensia s-a apropiat la un punct de Politehnica in Liga a IV-a Timis

Lupta pentru câştigarea seriei Ligii a IV-a Timiş se dă între echipele timişorene Politehnica şi Ripensia. În ultima etapă, liderul Politehnica a făcut doar egal, 0-0, pe terenul celor de la Cocoşul Orţişoara, în timp ce Ripensia a trecut la scor (5-0) de puştii de la CFR Timişoara. Ripensia s-a apropiat de Politehnica la doar un punct de Politehnica, dar este pe primul loc în clasament la golaveraj.

ASU Poli trece de Ripensia in Cupa Romaniei, in urma loviturilor de pedeapsa

„Studenţii” pregătiţi de Paul Codrea au avut viaţă grea cu Ripensia Timişoara, în jocul desfăşurat pe arena „Electrica”, de lângă Gara Mică. Politehnica a trecut în următoarea etapă a Cupei României în urma loviturilor de departajare, iar acum aşteaptă decizia de joi a Comisiei de Disciplină a AJF Timiş în ceea ce priveşte viitoarea participare la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon.

Dupa 21 de ani, Timisoara are doua echipe in optimile Cupei Romaniei

Timişoara a aşteptat mai bine de două decenii pentru a avea două echipe calificate în optimile Cupei României, după ce, săptămâna aceasta, Poli şi Ripensia au trecut de FC Bihor, respectiv Universitatea Cluj. În 1992, Poli era una dintre echipele bine cotate în primul eşalon, iar CFR Timişoara intra în categoria trupelor cu greutate din cel de-al doilea eşalon.

Top