Robu: „Sunt in forma, sunt cum ma stie toata lumea” / VIDEO

Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timișoara, va sta sub observația medicilor până joi. Echipa sa de campanie a anunțat că, joi, cardiologii vor decide exact tipul și momentului intervenției chirurgicale.

Din spital, senatorul Nicolae Robu a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor săi, pentru ca aceștia să nu plece urechea la zvonistica de campanie. Și, mai mult decât atât, să înțeleagă că starea sa de sănătate nu este gravă.

„Din păcate, mi-a fost descoperită o afecțiune cardiacă, care nu e gravă, dar care necesită o intervenție de urgență. În consecință, în zilele următoare voi fi retras din campania electorală, în sensul că nu voi mai colinda cartierele orașului, așa cum am făcut-o până acum. Însă sunt în formă, sunt la fel cum mă știe toată lumea. Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea electorală, încrezător că voi câștiga. Toate sondajele de opinie mă dau ca favorit de departe și, prin urmare, vreau să valorific acest nivel de încredere de care mă bucur în rândul timișorenilor. Așadar, mergem până la capăt, la victorie”, a spus Robu.

O fotografie emisă de biroul de presă al PNL îl înfățișează, de altfel, pe candidatul USL la Primăria Timișoara stând în fața unui laptop, semn că Nicolae Robu nu stă degeaba, chiar dacă este internat și investigat la Institutul de Cardiologie.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

45 comentarii pentru acest articol

gelu a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:44 )

si poza e de vremea liceului, ca toate pozele lui robu. daca e facatura asta cu boala, e terminat. daca e pe bune, e inconstient ca mai candideaza.

Robu Nr.1 a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:45 )

Lupta Robu, lupta Robu!!!

Alin a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:49 )

Multa sanatate dle Robu! Recuperare rapida si mult succes mai departe in campanie :D! Asta da atitudine de invingator!

dragan a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:50 )

1. E cam palid. 2. Precis sta in spital in fata laptopului, se ocupa de cele trei conturi de facebook! 3. Sper ca baietii lui au inregistrat mai multe filme din astea, sa fie cate unul pe zi pentru toata campania, ca pe viu nu o sa-l mai vedem pana prin decembrie, ce putin. 4. Au, asta inseamna ca rateaza si campania pentru senat!

:))) a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:52 )

Robu: „Sunt in forma, sunt cum ma stie toata lumea”, am aceeasi culoare la par…ca reclama..ploua, freza rezista..soare, freza rezista…spital, freza rezista… orice om normal cu operatie pe cord nu se arunca in asa batalie, totul este campanie sa sensibilizeze babele

?! a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:53 )

cum naiba sa fii in forma cand urmeaza sa fi ioperat pe cord deschis?! niciacum nu ai renuntat sa fii caraghios?

Popa a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:56 )

Asta DA atitudine! Omul e un invingator! Va fi un primar pe cinste!

dragan a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:00 )

Inca un au mare: oare ce se negociaza din USL cu Garboni? 😀

Luiza a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:05 )

In ciuda necazurilor reuseste sa gasesca puterea sa se ridice si sa continue lupta, si, intr-un final sa o castige! Asta inseamna dragii mei caracter, putere si vointa! De un astfel de primar au nevoie timisoarenii!

Andrei P a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:06 )

Acest lucru e denumit in cartile de politica „a conduce prin exemplu”. Insanatosire grabnica domnule!

Alineu a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:42 )

ROBU is the MAN! 😀

@dragan a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:45 )

Dragane, nu e palid, e lumina in camera in care se filmeaza! daca vrei sa vezi palid uita-te la filmarea cu Base cand da mana cu Ponta, aia e palid 😀

timisorean a spus: (mai 23rd, 2012 at 17:50 )

l-am cunoscut acum cateva zile personal pe dl profesor nicolae robu…
este un tip super OK!
si v-o spune un om independent politic, care nu a facut politica!
si care probabil va afla primul cum au decurs alegerile din postura de presedinte de comisie de vot din 10 iunie…
daca nu cumva nu ma va respinge…calculatorul lui nea jean !
multa sanatate domnule profesor!

Violet Clasic a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:02 )

Multa sanatate domnule Robu ! Se vede ca sunteti un om puternic, capabil sa se ridice chiar si atunci cand trece prin momente mai grele. Sunt sigura ca stiti ca si Timisoara trece prin clipe grele, fiind evident afectata de o boala devenita cronica. Imi doresc ca Timisoara sa se insanatoseasca asa cum va doresc si dvs dealtfel. Multe Succese !

Mi-e jena a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:06 )

Mi-e greata de omul asta, de strategia asta de victimizare, mi-e lehamite de politicieni ca el! Sa nu mai aud de gunoiul asta cat traiesc! Nu sunt implicat politic dar de-acum o sa-i fac anti-campanie pe unde pot si cum pot! Un ordinar!

Alina a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:51 )

Insanatosire cat mai grabnica. Sper ca saptamana viitoare veti veni si la mine in cartier, in zona Iosefin, in vizita. Va doresc multa sanatoate si insanatosire cat mai grabnica.

Ervin a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:54 )

Ce mascarada ieftina,cu interviuri de campanie,filmate in spital.Daca si asta e campanie ….

Ana-maria a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:55 )

V-am cunoscut saptamana trecuta, cand ati venit in vizita in cartierul Mircea cel Batran, si sunteti un om foarte cumsecade. Sa va insanatositi cat mai repede, ca sa va puteti continua campania sa castigati alegerile si sa fiti un primar bun, cum trebuie in Timisoara. Sanatate ROBU

medic a spus: (mai 23rd, 2012 at 18:56 )

au aflat oamenii din piata badea cartan ca robu e internat. le pare rau la toti pentru ca a lasat o impresie tare buna acolo cand a fost. au spus ca e un om cu suflet mare. ei trag speranta ca o sa castige robu primaria si le repara apoi piata (renovata de curand de ciuhandu). acolo e cumplit iarna. trage vantul pe ei ca-n siberia. spuneau ca era mai bine inainte de renovare. multi s-au imbolnavit azi iarna…..asa ca l-au inteles si pe robu: pui suflet-te afecteaza. oamenii va saluta si asteapta sa puna stampila pe d-voastra pe 10 iunie. sanatate

Vera a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:00 )

Si ce vrea mascariciul asta cu interviul acordat,sa se duca toti cetatenii la spital si sa ii zica-stai linistit parvenitule,ca ne-ai impresionat si o sa te votam toti.

vasi a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:04 )

Să auzim numai de bine…şi sper din tot sufletul ca totul să iasă cat mai bine şi pe 10 să ne bucuram de succes!

criss a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:10 )

De unde inventia de operatie pe cord deschis?ori sunteti tra-la-la la cap ori sunteti disperati de viata. Nicolae Robu e un om puternic si va reveni in cel mai scurt timp.Urmariti si voi interviul ala .Acolo spune clar ca are nevoie de o interventie de urgenta nu ca ar fi ceva grav .Mai cititi o revista medicala ,mai dati un search pe google si apoi veniti cu idei.MULTA SANATATE DOMNULE ROBU,

Penibil a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:13 )

Imi place de Robu,ca dupa ce si-a mobilizat postacii,ii pune sa i se adreseze si la persoana a lll-a,ca doar e mare domn….Si nu e exclus sa posteze si el din salon:):)

Robu a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:46 )

mai jalnic de-atat nu se putea, sunt stupefiat de felul in care se incearca manipularea asta josnica! robu e tun de sanatos, mai avea nevoie de gunoiul asta de strategie ca sa ma convinga sa-mi bag picioarele in clasa politica de doi lei

votant a spus: (mai 23rd, 2012 at 19:55 )

Mi se pare ciudat sa urmeze sa te operezi la inima si sa spui ca esti sanatos tun, esti in forma ca niciodata…ceva nu se potriveste! Ori joaca teatru, ori n-are nimic!

gicu a spus: (mai 23rd, 2012 at 20:27 )

spuneam si ieri ca e doar un nenorocit care se joaca cu coarda sensibila a timisoreanului..si uite ca am avut dreptate!!
nu se poate ca un astfel de mascarici de doi bani sa ne duca in halu asta de nas cu tot cu penelistii lui de doi bani!!!!

@ votant a spus: (mai 23rd, 2012 at 20:27 )

Amândouă ! 2 în 1, la supra-ofertă ! Pentru prostănaci….

Ionel a spus: (mai 23rd, 2012 at 20:49 )

Tineti minte trei cuvinte Lae Robu presedinte!!!

Studentu' a spus: (mai 23rd, 2012 at 20:57 )

Tuturor postacilor lui Robu : aduceti-l si pe Florin Salam sa-i cante o manea de jale lui Dom’ profesor si curand ii vom face si o statuie in fata primariei. Bha voi chiar ne credeti pe toti imbecili ??? Exista 2 variante in toata aceasta poveste ce aduce a tragedie greaca :
1) Robu e chiar bolnav si in aceste v-ati lins pe bot ca dupa o operatie pe cord deschis nu poti sa dansezi rumba
2) Nu este bolnav, dar si in aceste conditii v-ati facut de cacao prin mega victimizarea pe care i-o faceti.
In concluzie, nu uitati sa-i duceti niste gel estompator cand mergeti la el in vizita la spital !!!

raresh a spus: (mai 23rd, 2012 at 20:58 )

vai cata pedelime la comentat ….. oameni buni daca ati avea un pic de bun simt nu ati lua la misto problema… o problema de sanatate poate aparea la oricine, oricand… dar ce sa ceri dom’le cand n-ai de unde

mircea a spus: (mai 23rd, 2012 at 21:00 )

Dupa operatie va aparea saptamana viitoare? Cine naiba poate sa creada ca e pe bune? Voi v-ati taiat la un deget sa vedeti in cat timp se vindeca? Eu zic ca apeleaza la mila oamenilor, si vad ca reuseste sa smulga un „saracu om”, „ce om puternic” samd. Orice pentru un vot, la cat s-a invesiti in afisaj, daca nu castiga il vand pe bucati pe piata neagra a organelor. Probabil acum il deschid sa faca un estimativ.

paula a spus: (mai 23rd, 2012 at 21:33 )

Ce manipulare? Ce mila? Robu nu are nevoie d mascarada si lamentari. Este un om puternic si sigur o sa castige alegerile. Oricum, e de apreciat ca vrea sa continue campania in ciuda problemelor aparute. Multa sanatate, domnule profesor!

andries a spus: (mai 23rd, 2012 at 21:54 )

clar…nimeni nu mai are curaj sa il invite la confruntari ca le e frica ca moare in platou..nimeni nu il mai ataca pt ca moare dracu si raman cu constiinta patata.
hai sa fim seriosi macar o clipa…si vreau ambele tabere de postaci sa fie atente la mine!!!!(pdl si usl)
cand un candidat apeleaza la astfel de siretlicuri, are o foarte mare problema de comunicare!
oricum robu pana acum nu a comunicat deloc, decat pe toate blocurile din timisoara si pe facebook unde isi prezinta proiectele pt timisoara…ori nu acolo trebuie sa le prezinte pt ca arata penibil cate un share cu proiectu robu intre doua check in`uri date de pitipoance de mall care se arata disponibile prin unirii…
locul prezentarii proiectelor e in dezbateri!!! domnule robu!!! apuca-ti boasele si treci la dezbatere nu mai fugii de ele ca te faci de ras!!!! scapa de strategii de carton pe care ii ai ca nu te ajuta deloc!!! ceea ce faci u acum e demn de un film jalnic de comedieee!!!!

Yuri a spus: (mai 23rd, 2012 at 22:26 )

Multa sanatate si insanatosire grabnica. E nevoie de un om ca dvs in fruntea acestui oras!

siguuur a spus: (mai 23rd, 2012 at 22:29 )

Recuperarea dupa o astfel de operatie este intre 1,5 – 2 luni de zile. Scuzati-ma daca sunt convins ca este doar o strategie. Dar ai grija ce zici, ca poate se intampla!!

Iule a spus: (mai 23rd, 2012 at 23:18 )

Sa iasa din joc comunistii, s-a inteles?

Nick a spus: (mai 24th, 2012 at 00:12 )

Ce e cu prstelile astea de curtea scolii.Pai la interventiile care se presupun a fi obligatorii,asta tre sa stea la pat pana trec si parlamentarele,deci e doar o cacealma ieftina care nu a iesit.

Ingrijorat a spus: (mai 24th, 2012 at 00:48 )

Interventia nu este usoara, va jucati cu viata omului. Denota imensa sete de putere declaratia lui. Nici nu ma mir la cate functii are. Orice om NORMAL LA CAP in aceste momente se gandeste la familie, la ziua de maine.
Trageti de el sa mai candideze cand nu se stie daca interventia reuseste. Orice operatie presupune un risc.
In locul vostru m-as orienta cu sustinerea catre alt candidat RAPID care sa continue ce a facut el pana acum. El se poate recupera pentru la toamna pentru un post care nu implica atata responsabilitate.
Veti pierde tot!

popa tokes a spus: (mai 24th, 2012 at 08:52 )

Robu este un om deosebit de cumsecade si va castiga detasat scaunul de primar al Timisoarei.

alchimistu_verbal a spus: (mai 24th, 2012 at 09:45 )

cum isi poate imagina cineva ca omul asta (ca oricare om ) daca si-ar simti viata in pericol sau daca intr-adevar lucrurile ar putea scapa de sub control, ar mai continua in batalia asta continua si epuizanta?! fiecare cuvant din ceea ce a spus sunt adevarate si usor usor lucrurile intra intr-o normalitate.!

alss a spus: (mai 24th, 2012 at 11:33 )

cata prostime pe aici. voua va trebuie desenat exact ca la copiii mici?! omul e bolnav. daca parintii vostri ar avea asa o afectiune, tot ati face misto? Robu e un om puternic, va trece peste asta, si va fi in stare sa isi continue candidatura. Nu e nimic complicat. Nu stiu de ce tot va dati cu parerea aiurea. S-a zis peste tot: Nu renunta la candidatura! Chiar ar trebui sa va desenez, ca vad ca nu intelegeti…

@alss a spus: (mai 24th, 2012 at 13:59 )

bine ma allss…atunci cand il vedem intro confruntare?ca vad ca restu suntem prosti cand zicem ca e facatura..

Bolnav a spus: (mai 24th, 2012 at 19:08 )

asta e bolnav frate…sigur e o schema de victimizare gen Gigi Becali sau Dan Diaconescu…asta merge la prosti,sper ca nu si la timisoreni…sa speram ca restu timisorenilor fac parte din alta categorie decat cea mitica

Gri de tat! a spus: (mai 24th, 2012 at 22:20 )

Oricum numai un timisorean tampit sau o vinitura prost intentionata poate sa se exprime in termeni pe care i-am intalnit in unele postari de aici. Se vede de departe ca bunul simnt, eleganta, nu sunt „la moda” prin aceasta urbe. De aceea a avut si va avea in continuare soarta care o merita, cu toaqta bataia „caramizii” ca „tat Banatu-i fruncea”. Cand nu simpatizezi pe cineva nu-i musai sa fii mitocan, poti sa te manifesti si in termeni cuviinciosi. Cat priveste faptul ca un viitor candidat la Primarie si-ar inscena o boala e de-a dreptul stupizenie. Trebuie sa fii cretin sa crezi si sa exprimi public un asemenea lucru. Toti ‘timisorerni”manjiti v-ati mai dat odata arama pe fata de parca nu v-ar cunoaste urbea. Rusine sa va fie!

Insanatosire grabnica! a spus: (mai 24th, 2012 at 22:25 )

Stimate Domnule Robu,
Este momentul in care orice mitocanie n-ar trebui sa va apara in fata ochilor, iar daca tot sunteti f activ, ca nu puteti fi altfel, va rog sa nu-i luati in seama. Oamenii de buna credinta va sunt alaturi, au incredere si sunt siguri ca Dumnezeu va va ajuta sa treceti rapid si cu bine peste acest neprevazut impas de sanatate. Multa, multa sanatate si succes in alegeri.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La Timișoara s-a inaugurat vineri noul terminal plecări externe din cadrul Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara, care devine cel mai modern aeroport din țară. Investiție cu fonduri europene, aceasta marchează intrarea României în Schengen cu transporturile aeriene și maritime.  La eveniment au participat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Marcel Ciolacu, primul ministru, Nicolae Ciucă, șeful Senatului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moment istoric la Timișoara. A fost inaugurat noul terminal de plecări externe de la Aeroport, eveniment care a marcat intrarea României în Spațiul Schengen
Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru perioada imediat următoare, ridicate, ziua, și ceva mai scăzute, pe timpul nopții, Colterm anunță că  modifică parametrii de furnizare a încălzirii, pe rețeaua secundară de termoficare. Astfel, începând de astăzi, 29 martie 2024, se  reduc parametrii de furnizare a energiei termice, de la 40 la 37 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm reduce parametrii de furnizare a încălzirii
Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Top