Stirile din ziua: 21 octombrie 2012

Programul energetic european pentru relansare

Comisia Europeană, Banca Europeană de Investiții, Casa Depositi e Prestiti și Deutsche Bank au lansat la 1 iulie 2011 un nou fond european de eficacitate energetică, sub forma unui parteneriat public-privat, deschis oricărui organism de investiții, public sau privat, destinat să sprijine inițiativele în materie de eficacitate energetică și energii regenerabile.

A fost sau n-a fost? Tentativa de spaga la Poli

Poli Timișoara a ajuns din nou prinsă în mijlocul unui imens scandal. Lucrurile sunt cunoscute în mare: unul dintre tușierii meciului cu Alba Iulia, Iulius Timar, pretinde că un oficial de la Poli a încercat să-i dea mită un plic cu 200 de euro. El a făcut și o sesizare la FRF, așadar nu e vorba de o simplă glumă. La finalul aceluiași meci, arbitrul de centru Marian Balaci făcea saună împreună cu jucătorii lui Poli. Un astfel de amatorism e foarte greu de văzut chiar și în Liga a IV-a!

Blaturi si spagi pe ruta Timisoara – Oradea, despartite de trei decenii

Acum 27 de ani, doi oficiali polişti ofereau, pentru ca FC Bihor Oradea să „trântească” un meci, o sumă ce echivala cu preţul a două Dacii noi. Trei decenii mai târziu distanţă, tot pe ruta bihoreană, un arbitru de tuşă acuză echipa timişoreană că, prin intermediul a doi oficiali, a încercat să-l mituiască cu doar 200 de euro.

Top