Stirile din ziua: 10 octombrie 2012

Zaher, „albit” de Tribunalul Bucuresti

Controversatul afacerist timișorean de origine siriană Zaher Iskandarani a fost achitat, miercuri, de o instanță a Tribunalului București pentru acuzațiiile de contrabandă cu țigări și alcool. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel București.

Zgonea-elicopter sau politica neamului prost

Zborul cu elicopterul al președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, la un zaiafet electoral nu reprezintă decât un vârf de aisberg al aroganței și duplicității guvernării USL. Bine, în cazul de față, prima discuție ar fi cum a ajuns șef la Cameră un individ cu vădite carențe de limbaj, comportament și intelectuale.

Ce-are Poli cu „sticla verge”?

Gruparea „Drojdierii” a galeriei echipei de fotbal ASU Politehnica a recidivat cu o vorbă de duh ilustrată într-un baNner agățat pe gardul de la Giarmata Vii: „Poli bace, Poli pierge/Noi ni-s tăt cu sticla verge”. Dincolo de graiul bănățean pe cale de dispariție în zonă din diferite motive, printre care și migrația, mesajul celei mai frumoase galerii din țară e încărcat de aspre semnificații.

Salubrizarea Begai, cu voluntari

Sâmbătă, de la ora 10, va avea loc o amplă acţiune ce va avea ca scop salubrizarea Canalului Bega. Acţiunea „Pentru o Bega mai curată” va consta în curăţarea luciului de apă al canalului Bega în intravilanul Timişoarei. Vor participa cei de la Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe Bază de Voluntariat „Salvo” din Bega Boat

Fara apa calda

Pentru remedierea unei avarii survenite pe racordul termic primar al punctului termic, Colterm va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT Vulturii. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriş, Transilvania şi Vulturilor.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Ghirodei (p), orele 9 – 12, str. Muzicescu (p), Cehov, Anul 1848, Fedra (p), orele 12 – 15; Alioș (p), Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu, Barițiu, Mărășești, Episcop Bălan, Mărășești, Gh. Șincai, Rarău, Dorobanți, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor), orele

Top