Stirile din ziua: 4 octombrie 2012

Ovidiu Petre si eterna reintoarcere

Marea noutate a începutului de săptămână de la Poli Timişoara este revenirea la antrenamentele echipei din liga secundă a mijlocaşului Ovidiu Petre. După ce i-a dus cu zăhărelul o vară întreagă pe conducătorii echipei, Petre s-a eschivat în momentul în care a trebuit să semneze contractul. Acum s-a întors cam cu coada între picioare.

Fiindca n-a vrut carnet de partid, lui Vio Bota ii trebuie o minune ca sa candideze

PSD Timiş a ratat şansa de a avea un candidat-bombă pe Colegiul VIII Deputaţi – Jimbolia. Viorel Bota nu a acceptat să devină membru PSD, iar o posibilă candidatură ţine acum mai mult de domeniul miracolului. Asta nu înseamnă că nu există o portiţă în care Bota ar putea totuşi candida pentru un loc de deputat.

Maries, sarit din schema!

Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş se întruneşte joi, de la ora 13. Liderul PD-L, Constantin Ostaficiuc, le va transmite colegilor rezultatul negocierilor de la Bucureşti cu partenerii din Alianţa România Dreaptă: PNŢCD şi Forţa Civică.

Screening pentru cancerul de col, gratuit si pentru femeile fara asigurare

Spitalul Județean beneficiază de fonduri pentru 3.000 de pacienți pe lună, în cadrul programului național de depistare a cancerului de col uterin. Acesta se va desfășura timp de cinci ani și se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani. În Timiș sunt, conform datelor demografice, 150.000 de femei eligibile pentru screening.

Horia Colibasanu, personaj de film

Alpinistul timișorean Horia Colibășanu a fost invitat special la un festival de film la care au participat o mulțime de vedete, printre care Susan Sarandon, John Travolta, Ben Affleck sau Richard Gere. Horia a inspirat doi regizori spanioli care au realizat un film documentar premiat la Festivalul de Film de la San Sebastian.

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări de investiţii pe reţeaua termică primară, va întrerupe, joi, furnizarea apei calde, între orele 8 și 14, la mai multe puncte termice din oraş: PT 91, PT 92, PT 93 şi PT 94. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Soarelui.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Calea Șagului nr. 38, 40, orele 9 – 17; Ghiroda (str. Aeroport), Moșnița Nouă (SC Avicola), Jimbolia (str. C. Brâncoveanu, Spre Vest, Spre Nord, Liviu Rebreanu), Lugoj (str. Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Gh. Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), orele 9 –

Preselectie la Thespis

Dacă vrei să faci teatru, alătură-te familiei Thespis! Sunteți așteptați cu brațele deschise luni, 8 octombrie, de la ora 20, la selecţia de actori, regizori şi nu numai, la Casa Studenţilor, ultimul etaj.

Top