Stirile din ziua: 15 octombrie 2012

Colegiul VIII în suspans, „telenovela” Candea continua

Colegiul VIII în suspans, „telenovela” Candea continua

Controversatul Dorin Cândea este aşteptat în PSD, dacă este dispus să lupte împotriva partidului care l-a făcut şef la RAR Timiş şi apoi adjunct la nivel naţional. Condamnat penal, Cândea vrea să schimbe barca, deși nu are nicio şansă să prindă un loc de deputat.

Trif: „Licheluta mi se pare un alint”

La două zile după ce a anunţat că demisionează din fruntea organizaţiei PRM Timiş, Grigore Trif era terfelit în „Tricolorul”, oficiosul lui CV Tudor. Sub titlul „Scuipaţi aici! Licheluţa provincială Grigore Trif pusese filiala PRM Timiş la picioarele mafiei”, articolul îl face praf pe fostul președinte al peremiștilor timișeni. Trif a reacționat în stilul caracteristic.

Rutieristii au tras pe dreapta sute de vehicule

Acțiunea Truck&Bus, desfășurată săptămâna trecută pe șoselele din Timiș, a tras pe dreapta peste 600 de autovehicule destinate transportului de persoane şi marfă. Mai mult de 140 mașini au fost găsite cu nereguli, astfel că șoferii acestora s-au ales cu diferite amenzi. Nici șoferii autoturismelor nu au scăpat de verificări, astfel că mulți dintre aceștia au rămas fără carnete și au dosare penale.

Taxa de smecher din Complex sau cum Robu se intoarce impotriva lui Robu

Printre alte minunății și ciudățenii moștenite de la fostul edil-șef Gheorghe Ciuhandu, bașca niște șefi din primărie din cale afară de competenți, primarul Nicoale Robu s-a mai ales cu o situație extrem de ilară. În Complexul Studențesc, un tip dat naibii de șmecher ce este a pus o taxă pe aleea pietonală. O nimica toată: câteva sute de mii de lei.

Lege privind economia sociala – dezbatere publica

La solicitarea societății civile, în 15 octombrie, la ora 10, la sediul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, a început ședința publică de dezbatere a proiectului de lege privind economia socială. Această lege ar putea fi un bun instrument pentru creșterea gradului de absorbție al fondurilor nerambursabile pentru ciclul urmăror de finanțare.

„M-am gandit doar atat: «Ne omoara pe toti» si am inchis ochii”

Opt familii îşi plâng morţii, după carnagiul de sâmbătă seară. O mașină în care se aflau nouă oameni a intrat sub un TIR, pe drumul dintre Lipova și Odvoș. Șapte dintre ei au murit pe loc. A opta victimă, adusă cu elicopterul SMURD la Timișoara, n-a mai putut fi salvată. Singurul supraviețuitor e internat la ATI, la Arad, și începe să-și aducă aminte întreaga tragedie.

Fara apa calda

Colterm anunţă că, pentru remedierea unei avarii survenite pe racordul termic primar al punctului termic, va întrerupe furnizarea încălzirii şi apei calde luni, între orele 8 și 18, la Punctul Termic 98. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în Zona Steaua.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Calea Torontalului (p), str. I. Vidu (p), Rubinului, Bucovinei (p), Gr. Alexandrescu (p), Tulcea, Călimănești (p), Bârzava (p), Horia (p), orele 9 – 17; Jimbolia (str. Aleea Cito, Salcâmilor, Th. Aman, Griviței, C. Coposu, T. Grozăvescu), Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu,

Top