Stirile din ziua: 5 octombrie 2012

Timisoara se infrateste cu un oras din Palestina

Timișoara se va înfrăți cu orașul palestinian Jenin și va deveni astfel al treilea oraș din România care are astfel de relații externe. Demersurile au intrat în linie dreaptă, a anunțat, vineri, la Timișoara, ambasadorul statului Palestina, ES Ahmed Bader Aquel.

Revolta la PNL: Draganescu si Coifan reactioneaza

Revoltă în rândul unor membri emblematici din PNL Timiş după ce colegiile de senat ale liberalilor pe Timişoara au fost date lui Petre Ehegartner, liderul PNL Timişoara, şi lui Ben-Oni Ardelean, un lider al comunităţii evanghelice, originar din Hunedoara. Marii învinşi sunt fostul prefect Ovidiu Drăgănescu,care a depus o contestaţie la Biroul Politic Central al PNL. Fostul deputat Viorel Coifan şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL Timiş.

Cine n-are prosti sa-si cumpere

Un sondaj de opinie realizat pe un eșantion de vreo 5.000 de români cu drept de vot și de creier a răspuns la întrebarea „cine e vinovat de scandalul Oltchim?”. Nimeni nu mai întreabă cine e vinovat de devalizarea de la Oltchim, ce va păți ăla găsit eventual vinovat, ci doar cine câștigă și cine pierde electorat din acest megascandal cu substrat, firește, electoral.

Si totusi, cine se bate cu Blaga?

În fine, în cea mai mare parte, listele cu candidați pentru alegerile parlamentare ale principalelor blocuri politice, USL și ARD, sunt finalizate. Cotat ca a treia formațiune în sondaje, Partidul Tomberon al „domnului Dan” stă la pândă să vadă cine pe unde candidează. Și, eventual, să culeagă ceva firimituri de la masa „bogaților”.

Week-end pentru gurmanzi

Tone de delicatese vor fierbe în cazanele speciale instalate în două localități din Timiș, în acest sfârșit de săptămână. Papricaș, gulaș și ciorbă de pește se vor găsi pe săturate, pentru gurmanzi de toate vârstele.

BizCamp, tabara in care se invata primii pasi spre succes

A mai trecut un an. Unul școlar, firește, și iată-ne an în faţa unuia nou, plin cu de toate: prieteni, cursuri, nopţi nedormite, sesiune, poate job-uri. Un an care te aduce mai aproape de finalul studiilor și de momentul în care va trebui să te descurci pe cont propriu. Dacă nu știi exact ce ai să faci, BizCamp este răspunsul.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – Calea Bogdăneștilor (p), str. Mendeleev, Sibiu (p), Popa Laurențiu (p), Cucu, Smetana (p), Aprodu Movila (p), Suceava (p), Odobescu nr. 19, sc. B, orele 9 – 17; Jimbolia (str. Spre Vest, Spre Nord, I. Slavici, Liviu Rebreanu, T. Vladimirescu, Gh. Doja, Dr.

Intreruperi la bancomatele BCR

Banca Comercială Română (BCR) anunță că până luni, 8 octombrie, vor exista întreruperi funcţionale la nivelul sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, reţeaua de acceptare ATM/MFM şi POS BCR, precum și operațiunile prin internet, mobile și phone banking.

Top