Stirile din ziua: 30 octombrie 2012

Sedinta extraordinara pentru rectificare bugetara la CJ Timis

Sedinta extraordinara pentru rectificare bugetara la CJ Timis

La începutul lui noiembrie, aleşii judeţeni se vor reuni într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Timiş, generată de ultima rectificare bugetară la nivel naţional. Cel mai probabil, şedinţa va avea loc luni, 5 noiembrie.

In concediu medical de la TVR Timisoara, Cireap munceste la Sinandrei

E în concediu medical, iar colegii îi fac emisiunile. Teoretic, e la recuperare după o intervenție chirurgicală. Practic, își supraveghează din teren afacerile, în prag de campanie electorală. Adrian Cireap face potecă la Sînandrei, de unde primăria nu vrea să-i achite o lucrare. Om descurcăreț, a găsit repede o modalitate să facă bani.

Mai opriti-l pe primarul Robu!

Dacă numai un sfert din bunătățile promise de primarul Robu în campania electorală pentru locale, dar mai ales în cea de acum pentru parlamentare, ar deveni realități ale urbei, păi atunci omului ăstuia cred că i s-ar ridica o statuie în bronz, chiar lângă cea a lui Marian Iancu, pe aleea personalităților din Parcul Central.

Lista finala a PP-DD: traseistii Dugulescu si Barna candideaza!

Așa cum deBanat.ro susține de câteva zile, traseiștii politici Marius Dugulescu și Maria Barna vor candida pentru PP-DD. Refuzați de propriile partide, PDL, respectiv UNPR, cei doi încă deputați și-au găsit, în cele din urmă, loc în partidul „domnului Dan”, cel care se luptă cu ciocoii din întreaga țară.

Casute de Craciun, in loc de „acvariu”, in Piata Victoriei / Patronii dezmint mutarea

O lună. Atât mai are de stat „acvariul” din Piața Operei. Asta a promis, marți, primarul Nicolae Robu. Acesta susține că, în 30 noiembrie, locul hidoasei construcții va fi luat de căsuțele târgului de Crăciun. UPDATE: Patronul clădirii îl contrazice însă pe Nicolae Robu.

Adrian Cireap l-a luat pe Dorin Candea drept „recuperator”!?

Adrian Cireap, „afaceristul de la TVR Timişoara”, așa cum îi spun colegii din televiziunea publică, are zeci de contracte cu primăriile din Timiş şi Caraş-Severin. Unul dintre ei, semnat cu Primăria Sînandrei, viza executarea a două staţii de autobuz la Carani şi Sînandrei. Pentru că nu și-a primit banii, Cireap a apelat la un „recuperator” de ocazie.

Viorel Matei a terminat-o cu PP-DD, fiindca „domnu’ Dan” i-a luat Colegiul I Senat

Fostul senator PSD Viorel Matei nu mai are nicio şansă să acceadă în Parlamentul României. El a rupt orice relaţie cu PP-DD Timiş, după ce a simţit că Dan Diaconescu vrea să impună legea pumnului în gură în partidul pe care îl conduce din umbră. Viorel Matei ar fi trebuit să candideze pe Colegiul I

Liga I: Mircea (V)Rednic de (un nou) Standard

Nu sunt neapărat un mare fan al lu’ Mircea Rednic-Vrednic, da’, pe fapte, nu prea poţi să-l conteste nimeni pe Puriu. Pe unde a antrenat, a avut rezultate. Aaaa, că mai vorbim de caracter, de neşte prime pe care le-a băgat în buzunar când era la Dinamo după un derbi cu Steaua (parcă), că se mai bagă el câteodată ca musca-n ciorbă să comenteze, mai ales atunci când e, cum se spune elegant, între două joburi, cum trebuia să facă nuş care antrenor la nuş ce meci, ce tactică trebuia să adopte, cu cine trebuia să joace pe dreapta etîcî, etîcî, asta aşa e.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. I. Roată (p), C. Davilla (p), Borzești (p), I. Ionescu de la Brad – blocuri (p), Cetatea Albă, P. Bănățeanu, Aleea Viilor (p), Plugarilor (p), Bd. Revoluției nr. 20, orele 9 – 17; Platforma Ind. Calea Șagului (Agro Imobiliare, Tudor Carm),

Top