Stirile din ziua: 1 octombrie 2012

Omerta din IPJ Timiș

Au trecut mai bine de zece zile de când o mare știre, demnă de „Breaking News”, anunța că 35 de polițiști din cadrul IPJ Timiș sunt cercetați pentru fapte de corupție. Mai mult, dintre aceștia, 15 au funcții de conducere. (Oare mai au?) De asemenea, vreo 20 cică ar fi fost deja sancționați, iar la alții ar fi început cercetările.

Deputat-surpriza: Vio Bota ar putea candida pe Colegiul 8 Jimbolia!

USL Timiș continuă să surprindă în ceea ce privește candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie. De această dată, e rândul PSD să uimească. Jurnalistul Viorel Bota, în prezent consilier al președintelui CJ Timiș, Titu Bojin, ar urma să candideze pe Colegiul 8 Jimbolia. Informația a apărut pe Facebook și a fost semi-confirmată de Bota, pe propriul blog.

Nicolae Robu anunta inregimentarea a 200 de studenti in galeria lui Poli!

Primarul Nicolae Robu nu se lasă şi îşi continuă demersul pentru crearea unei noi galerii la Timişoara. În loc să dialogheze cu adevăraţii lideri ai suporterilor, Robu se încăpăţânează să formeze artificial o entitate care să susţină ca în vremurile bune Poli Timişoara.

Viena, orasul balurilor / FOTO

În țara Dunării Albastre, valsul nu este altceva decât o transpunere în mișcări a valurilor unduite ce impregnează în mod tainic viața austriecilor. Valsul este modul austriecilor de a revela lumii, în mod metaforic, istoria lor și celebrarea frumosului.

Weekend aglomerat pentru politistii de frontiera

În weekend, polițiștii de frontieră timișeni au prins 24 de persoane care încercau să intre fără acte în regulă în România, din Serbia. În luna septembrie, oamenii legii au oprit din călătoriile lor ilegale 303 persoane care au intrat în România dinspre Serbia sau intenţionau să treacă frontiera verde pentru a ajunge în Ungaria.

Cursuri pentru copiii mici si foarte mici

Copilaşii adoră să se joace, pentru că prin joc au ocazia să exploreze senzaţii noi, să-şi exerseze abilităţile şi să asimileze noi informaţii şi experienţe. Baby Classes și Clasa Piticilor sunt primele proiecte din Timișoara în cadrul cărora copiii pot participa la activități, în funcție de vârstă și nevoi, într-un cadru specializat.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. I. Slavici (p), Văliug (p), Ardealul (p), orele 9 – 17; Giroc (p – Zona Planiste), Șandra (p), Lugoj (str.Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Gh. Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), orele 9 – 17; Fărășești, Homojdia, Pietroasa, Crivina, Poieni, orele 8

Top