Stirile din ziua: 3 octombrie 2012

Au 100 de membri, dar vor doua colegii!

PD-L Timiş a ajuns să fie constrâns să facă trocuri cu partide de buzunar. Filiala Timiş a Forţei Civică vrea colegiile I şi II de deputați pe Timişoara. Pretenţia la nivel de Timiş este însă departe de a fi justificată din punct de vedere al membrilor de partid.

Razboi cu cutitele pe masa intre Ovidiu Draganescu si Ben Oni Ardelean

Liberalii timișeni și-au cam desemnat, în mare, candidații pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Există însă un adevărat război intern pentru desemnarea candidatului pe Colegiul I Timișoara. Lupta se dă aici fără menajamente, cu cuțitele pe masă, protagoniști fiind fostul prefect de Timiș, dar și fost lider al filialei Ovidiu Drăgănescu și hunedoreanul Beni Oni Ardelean (foto), un cunoscut lider al comunității evanghelice.

Festivalul Papricasului, la Buzias

Duminică, toate drumurile gurmanzilor duc la Buziaș! În parcul de aici va avea loc cea de-a patra ediție a Festivalului Papricașului și Vinului. Festinul începe de dimineață și, chiar dacă nu sunteți matinali, aveți vreme, până spre seară, să ajungeți să gustați niște papricaș delicios.

Povestea unei crime cu repetitie / FOTO

Un individ cu opt clase, cu un intelect sub medie – așa arată un criminal lăsat liber de instanțe, pentru că aceia care ar fi trebuit să-i demonstreze vinovăția n-au făcut-o. Povestea crimei de duminică seara de la Oravița e dureros de asemănătoare cu aceea a morții fetiței de la Gârliște, ucise acum zece ani de Iancu Măran.

Ziua Internationala a Animalelor

Primăria Timişoara, prin Direcţia de Mediu, societatea Danyflor și Asociaţia Ecovet vă invită să participaţi la acţiunea organizată sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă – Ia-mă acasă!“. Aceasta este prilejuită de Ziua Internaţională a Animalelor.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Călimănești (p), Pelinului, Bruxelles, Ciocârliei (p), orele 9 – 17; Jimbolia (str. P. Jung, T. Vladimirescu, A. Iancu, C. Brâncoveanu, L. Rebreanu, Spre Vest), Lugoj (str. Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Gh. Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), Luncani de Jos,

Top