Stirile din ziua: 17 octombrie 2012

UDMR Timis si-a stabilit candidatii

UDMR Timiș și-a finalizat listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderii filialei sunt conștienți că nu au șanse să câștige niciun colegiu cu peste 50% din voturi. De asemenea, n-au nicio speranță pentru un mandat la Senat, dar speră să obțină un loc în Camera Deputaților în urma redistribuirii voturilor.

Deputatul Alin Popoviciu a plimbat 20 de preoti la Muntele Athos

Nu e un secret pentru nimeni că, în campaniile electorale, cei mai mulți candidați își desfac bine baierele pungii, împărțind în stânga și dreapta de la găleți și pungi cu ulei, zahăr, făină, până la celebrii mici și berea aferentă. O mare bătălie se dă și pentru atragerea persoanelor influente dintr-o comunitate: preoți, dascăli, chiar cârciumari.

Sandu Chirila le-a dat peste bot fratilor Cristescu

În fine, celebrii frați Cristescu și-au găsit, se pare, nașul și în Primăria Timișoara, povestesc surse de-ale noastre. Nu de alta, dar de ceva timp ei considerau instituția de pe CD Loga nr. 1 un punct de lucru al Bega Grup. Cel care i-a coborât puțin cu picioarele pe pământ este Alexandru Chirilă, consilier al primarului Nicolae Robu.

Se opreste gazul in Plopi

Alimentarea cu gaze naturale pe 20 străzi din cartierul Plopi va fi oprită, miercuri, între orele 9 și 18. Compania E.ON reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Fara apa calda si rece

Colterm anunţă că, din cauza unor lucrări efectuate de SC Aquatim SA, miercuri, între orele 9 și 14, va întrerupe apa caldă și apa rece hidrofor la punctele termice 71 şi 72. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe Calea Dorobanţilor, Calea Lugojului, str. Simion Bărnuţiu, str. Topologului, str. Viorelelor, str. Telegrafului şi str. Tibiscum

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Brateș (p), Călimănești (p), Mircea cel Bătrân (p), Horea (p), Macilor (p), Cloșca (p), Bd. Cetății nr. 19, 21, 23, 25, orele 9 – 16; Jimbolia (str. Bucegi, C. Coposu, Iager, Recoltei, Bălcescu), Sânnicolau Mare (str. Crișan, Oituz, Libertății), Lugoj (str.

Top