Stirile din ziua: 24 octombrie 2012

Dugulescu inca mai crede ca ar putea candida din partea PD-L

Telenovela deputatului PD-L Marius Dugulescu continuă. Acesta nu ştie încă dacă şi pentru cine va candida la alegerile parlamentare din decembrie. Contestația lui, depusă la Biroul Naţional de Conducere al PD-L, după ce colegii din Timiș l-au sărit din schemă pentru alegerile parlamentare, nu a primit încă un răspuns.

Stenogramele amaraciunii sau cum o spagara le-a cazut cu tronc lui Sarbu si Ostaficiuc

De câteva zile poporul are iar circ gratis la televiziuni, odată cu apariția stenogramelor din Dosarul „Motorina”, în care este implicat fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar. Rând pe rând, mai apare câte o stenogramă spre deliciul analiștilor de prin televiziuni. Dar și al poporului care, în loc de pâine, mănâncă stenograme. Că ele n-au nici cea mai mică legătură cu dosarul în cauză nici că mai contează, circ să fie.

Proces-lectie, la Curtea de Apel Timisoara

La Curtea de Apel Timişoara se judecă miercuri o cauză penală în care sunt implicaţi trei minori. Elevi la un prestigios liceu din Timişoara, ei sunt acuzaţi de săvârşirea unor infracţiuni foarte grave: tentativă de viol, tâlhărie, consum de droguri.

Marinel Pasca: „PD-L nu-mi ofera nici macar materiale pentru campania electorala”

La București, lucrurile s-au stabilit de mult timp: Ilie Sârbu și Vasile Blaga trebuie să fie senatori de Timiș. Cum nu pot să candideze singuri, PDL, respectiv PSD le-a găsit niște sparring partneri. Sacrificați de partidele lor, sunt oamenii care acceptă cu zâmbetul pe buze să piardă ei pentru ca șefii lor să câștige. Sunt loserii de serviciu ai PSD și PDL. Astăzi, Marinel Pașca.

Matei Blaga sau Vasile Suciu?

Matei Suciu e pesedist și nu-i este suficient. Mai vrea să devină și senator de colegiu 4, deși pariurile în partid s-au făcut pe contracandidatul său Vasile Blaga, președintele PDL. Teoretic, omul are șansa lui. Își numără primarii din comunele USL și vede că sunt mai mulți decât edilii din orașele de graniță ale PDL. Și-apoi, e vremea Uniunii!

La Vest de Est / La Est de Vest, festival international de literatura

Timp de trei zile, oraşul de pe Bega se va transforma într-o platformă de întâlniri şi dezbateri la care au fost invitate să participe atât nume importante ale scenei literare europene, cât şi scriitori autohtoni (timișoreni, la această primă ediție) de referinţă. Intrarea este liberă și vor exista, de asemenea, cărți la vânzare, pentru iubitorii de literatură care vor dori să ia autografe.

Fara apa calda

Colterm va opri miercuri furnizarea apei calde în mai multe zone din oraș. Astfel, în vederea finalizării unor lucrări efectuate de S.C. Enel Distributie S.A., între orele 9 și 16, va fi întreruptă apa caldă la Punctul Termic 39. Vor fi afectaţi locuitorii de pe străzile Verde, Carol Davila, Galvani, Holdelor A. Ciupe, Ac P.P.

Programul curateniei de toamna

Curățenia de toamnă demarată de Retim Ecologic Service SA a intrat în cea de-a doua etapă, în partea de sud a Timișoarei. În prima săptămână, acțiunea s-a desfășurat demarează în zona situată la nord de canalul Bega (cartierele Blaşcovici, Ronaţ, Mehala, Circumvalaţiunii, Bucovina, Aradului Vest, Tipografilor, Cetate, Aradului Est, I. I. de la Brad, Modern,

Colectare DEEE in zona de sud a Timisoarei

Timișorenii au scăpat, într-o singură zi, de aproximativ opt tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Acestea au fost colectate la acţiunea din cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”, desfășurată în zona de nord a orașului. Acțiunea se va repeta și în partea de sud a Timișoarei.

Top