Stirile din ziua: 8 octombrie 2012

Puteti deveni actionari la ziarul „Timisoara”!

Ziarul „Timișoara”, primul cotidian din România născut după evenimentele din decembrie 1989, cu ediţie tipărită continuă până în prezent, este oferit spre subscripție publică. Oscar Berger a ales, cu mare greutate, această variantă, pentru a nu fi obligat să întrerupă apariția „copilului său de suflet”.

Titlul la rugby poate produce o dezbatere serioasa privind sportul timisorean

După 21 de ani de la ultimul titlu de campioană a României la un sport de echipe (Politehnica, la handbal în 1991), Timișoara a reușit, duminică, să câștige un titlu național la rugby. La exact 40 de ani de la primul titlu obținut în acest sport „pentru golani practicat de gentlemani”. O performanță extraordinară, în condițiile în care această echipă nu prea a fost băgată în seamă nici de autoritățile locale și, până cu puțin timp în urmă, nici de public.

Becali dauneaza grav integritatii morale a lui Ionut Nasleu

Ionuţ Nasleu, liberalul timişorean numit vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a fost luat în vizor de suporterii timişoreni. Polist auto-declarat, Nasleu a apărut într-o fotografie alături de Gigi Becali, la jocul susţinut duminică de Steaua Bucureşti, pe Naţional Arena, cu CFR Cluj.

V-ati gandit unde mergeti de Revelion? / FOTO

Luna octombrie se apropie de jumătate și, vrând-nevrând, trebuie să ne facem încetul cu încetul planurile de Revelion, pentru a nu avea apoi surpriza să nu mai găsim locuri de cazare, transport convenabil și așa mai departe. Mai mult, luna octombrie este cea mai potrivită pentru astfel de planuri, întrucât există încă nenumărate oferte early booking care ne pot face alegerea mai ușoară.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Pișchia (p), Giarmata (IAS Vii, IAS Pierisci), Bencecu de Sus, Bencecu de Jos, Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Jimbolia (str. Dr. Diel, Spre Vest, Spre Sud, Al. Vlahuță, I. I. de la Brad, Gh. Doja,

Top