Stirile din ziua: 2 octombrie 2012

Fair-play, please

Profilul suporterului de fotbal alb-violet pe varianta ASU Politehnica Timișoara nu este atât de simplist cum ar părea la prima vedere. Pentru că, la prima vedere și privită de la distanță, tifoseria CVUCS este una morală, nu este avidă de performanță cu orice preț, pune pasiune, ban pe ban pentru o echipă mică din liga a V-a și se bucură de o bună mediatizare în presa superficială.

Gura „pacatosului” Orza adevar graieste: ASU Poli, proiect politic

Într-o postare pe forumul Druckeriei, omul politic Adrian Orza recunoaște că este un mare susținător al echipei din Liga a V-a. Acest lucru vine după ce atât Cristi Brâncovan, cât și alți membri ai galeriei ASU Politehnica s-au tot zbătut să arate cât de curat și nepolitizat este proiectul lor și cât de politizat este cel numit ACS Recaș.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări în centrala termică, va întrerupe furnizarea apei calde de consum marţi, între orele 8,30 și 14,30, la CT Dunărea şi PT CFR aferent acesteia. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Dunărea, Bârzava, Lisabona, Măslinului şi Cosmonauţilor.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Aleea Sportivilor (p), Mureș, Călătorilor, Oedip, Fedra, Berzei (p), L. von Ybl (p), Drubeta (p), Lidia (p), Vălenii de Munte, orele 9 – 17; Lugoj (str. Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Gh. Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), orele 9 – 17;

Top