Stirile din ziua: 6 octombrie 2012

Ii facuram! Poli – FC Olt 3-1

Tribunele stadionului „Dan Păltinișanu” au fost, din nou, goale la meciul cu FC Olt, maxim 500 de spectatori semnând prezența. ACS Poli a dat piept cu o echipă care, la rândul ei, a cunoscut o fuziune în această vară, anunțând și pretenții la promovare. În final, după un meci destul de strâns, timișoreni s-au impus cu scorul de 3-1.

Alesii de Timis, cei mai harnici parlamentari

Institutul de Politici Publice a prezentat un raport privind activitatea parlamentarilor în mandatul 2008-2012. Și la Senat, și la Camera Deputaților, topul prezențelor în zilele de vot este dominat de parlamentari de Timiș. Mai mult decât atât, la fiecare cameră, în Top 3 figurează încă un ales de Timiș.

Si Sorin Supuran e gata sa se bata cu Blaga pe Colegiul III Senat

Directorul ARR, liberalul Sorin Supuran, este gata să intre într-o cursă imposibilă pentru Colegiul III Senat. El îl va avea ca principal contracandidat pe Vasile Blaga, liderul PD-L. Decizia de a-l împinge pe Supuran pe un colegiu de Senat vine, se pare, în uma unor sondaje de opinie realizate de PSD Timişoara în zonă.

Poftiti la papricas!

Duminică, ceaunele pline cu papricaş şi butoaiele cu vin îi aşteaptă, din nou, la Buziaş, pe gurmanzi. Festivalul Papricașului se desfășoară pe tot parcursul zilei, în zona cazinoului.

Selectia naturala 4 – Ratele de evolutie

Ratele de evolutie si variatia lor. Stephen C. Stearns, Principiile evolutiei, ecologiei si comportamentului (Universitatea Yale: Cursurile Open Yale), http://oyc.yale.edu (Accesat la 9 martie 2010). Licenta: Creative Commons BY-NC-SA http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/

Marius Dugulescu joaca din nou la doua capete

Problema deputatului trădător Marius Dugulescu este ca şi rezolvată. Surse din PP-DD afirmă că acesta se va lupta pentru un loc de senator pe Colegiul III, avându-l ca principal adversar pe Vasile Blaga, preşedintele PD-L. În stilul caracteristic, Dugulescu neagă discuțiile cu oamenii lui Dan Diaconescu.

Top