Stirile din ziua: 12 octombrie 2012

Ostaficiuc vrea patru deputati si doi senatori pentru ARD in Timis

Ostaficiuc vrea patru deputati si doi senatori pentru ARD in Timis

Liderii Alianţei România Dreaptă din Timiş au stat pentru prima oară la aceeaşi masă în faţa presei. Constantin Ostaficiuc (PD-L), Valentin Moldovan (PNŢCD), Andrei Văcaru (Forţa Civică) şi Ovidiu Târţan (Noua Republică) au definitivat lista de candidaţi. Nu există nici măcar o noutate faţă de lista prezentată pe surse, în urmă cu câteva zile, de debanat.ro.

Karatistul pedofil a fost trimis in judecata

Antrenorul de karate care a corupt sexual două eleve din clasele primare a fost trimis în judecată. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a anunţat, vineri, că ancheta în cazul lui Dan Pârvan, bărbatul de 54 de ani, antrenor de karate cu rezultate deosebite, care s-a dovedit a fi un pedofil de cea mai joasă speță, a fost finalizată.

Dorin Candea candideaza pe Colegiul VIII din partea PSD!

UPDATE: Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, susţine că varianta Cândea pe Colegiul VIII nu este viabilă. „Această variantă este exclusă”, a declarat Bojin. Calculele sunt însă mult mai complicate. Cândea este dorit cu ardoare de PSD deoarece ar putea convinge cel puţin doi sau trei primari să treacă din PD-L la PSD.

Obi-Wan Kenobi la mine-n cartier! Ce vina am eu?

Pe vremuri, copil fiind, ardeam de nerăbdare să schimbe cineva afișele la Capitol. Dacă nu-mi plăcea ce vedeam la „Programul viitor” sau „În curând”, îmi făceam planuri mari la Timiș, hai, eventual la Studio sau la Dacia, la mine-n cartier. Din astea patru puncte de distribuție ale cinematografiei românești tot găseam ceva cât de cât atrăgător pentru timpurile în care trăiam. Era ceva p-atunci să prinzi un program bun la cinematograf!

Cupa Europeana de karate kyokushin la Arad

La Arad are loc sâmbătă, Cupa Europeană – Romanian Open – de karate kyokushin. Competiție se desfășoară pe diferite categorii de vârstă: seniori (peste 19 ani), tineret (17-18 ani) și juniori I (15-16 ani). Probele de concurs sunt Kumite knock down, pe categorii de greutate, conform grilei de concurs, masculin şi feminin, respectiv Kata, masculin

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu, Barițiu, Mărășești, Episcop Bălan, Mărășești, Gh. Șincai, Rarău, Dorobanți, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor), Cadar (p), orele 9 – 17; Crai Nou (p), Gad (p), orele 8 – 16;

Top