Stirile din ziua: 29 octombrie 2012

Un militar sarb si pilotul american pe care l-a doborat, la „A doua intalnire”

La 13 ani după bombardamentele NATO asupra fostei Iugoslavii, colonelul sârb Zoltan Dani dezvăluie cum a doborât un avion american invizibil F117. E singurul aparat de acest tip doborât în istorie. Povestea militarului sârb și a pilotului american care a supraviețuit căderii a ajuns subiect de film.

Latifundiarul Adi Luca face aranjamente in PP-DD: Dugulescu in locul lui Purceld

Știrea dată de deBanat.ro, potrivit căreia deputatul PDL Marius Dugulescu va candida pentru PP-DD pe Colegiul 3 Timișoara, s-a confirmat. Marele perdant este Mircea Purceld, un om totuși cu greutate în partid. El era titular pe acest colegiu, dar acum trebuie să se mute pe Colegiul 1 Senat Timișoara, unde îi ia locul lui Viorel Matei, care cel mai probabil nu va candida niciunde.

Partidul Tomberon – caruta aventurierilor politici

Născut într-un tomberon din dispariția Elodiei și dansuri din buric, partidul lui Dan Diaconescu a ajuns la marea performanță de-a fi a treia formațiune politică a țării. Dacă, la început, orice om politic cât de cât normal avea o mare jenă fie și în a pronunța numele acestei formațiuni, acum ambele blocuri politice, USL și ARD, trag cu ochiul spre bizarul partid. (Dacă poți să numești partid o adunătură eterogenă în care și-au făcut loc tot felul de specimene).

Capri, insula poetilor, a indragostitilor si a multimilionarilor / FOTO

Spre intrarea în golful Napoli, în imensitatea unei mări ce ar putea defini de una singură albastrul, a fost așezată de zei una dintre cele mai pitorești insule pe care ochiul omului a putut-o vedea vreodată. În vremuri uitate de cronici, insula Capri era legată de Peninsula Sorrentină, dar mișcarea mării a despărțit-o de continent pentru a face din ea un veritabil punct de atracție.

Ziua Internationala a Judo-ului

Membrii ai cluburilor de judo din judet, reprezentanti ai Federatiei Romane de Judo si ai autoritatilor locale si judetene au participat duminica la CSS nr 1 din Timisoara la un eveniment deosebit prin care s-a marcat Ziua Internationala a Judo-ului, cu mare fast, invitatii avand parte de reprezentatii JUDO, o expozitie de masini SUZUKI, un cocktail si o licitatie caritabila.

Maraton pentru parinti de succes

Vor să fie părinți de succes, așa că au petrecut peste zece ore alături de trei traineri, pentru a afla cât mai multe despre ce înseamnă să fii părinte. Au primit de asemenea sfaturi pentru o alimentație corectă și sănătoare, iar mai multe cupluri au urmat un modul de puericultură.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Aleea Sportivilor (p), str. 1 Decembrie (p), Feleac, Retezat, Craiova, Constanța, A. Saligny, Paroșeni, Bărăgan, Crișan (p), Cloșca (p), orele 9 – 17; Giroc (Calea Timișoarei – blocuri), Jimbolia (str. I. Vidu și adiacente, Zona Abator), Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu,

Top