Stirile din ziua: 28 octombrie 2012

Soacra prefectului Eugen Dogariu a murit intr-un accident in Germania

Una dintre cele trei persoane decedate într-un grav accident de circulație petrecut în Bavaria este soacra prefectului Eugen Dogariu. Toate cele șase victime – trei decedate și trei rănite – sunt din județul Timiș. Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada germană A3.

Conducerea lui Poli tergiverseaza cazul in care este acuzata de mita

Numele lui Poli Timişoara a apărut într-un caz de dare de mită, reclamat de tuşierul bihorean Iulius Timar, care a reclamat că, la finalul meciului dintre Poli și Unirea Alba Iulia, două persoane neidentificate i-ar fi oferit, în incinta stadionului „Dan Păltinişanu”, un plic în care se regăseau 200 de euro. Oficialii lui Poli s-au rezumat doar să aducă în discuție teoria conspirației.

Dezvoltarea sistemului educational si de formare

Investițiile CE pentru învațare pe tot parcursul vieții continuă prin programele Comenius, Erasmus, Grundtvig și Leonardo da Vinci. În apelul lansat pentru calendarul 2012-2013 se regăsesc printre posibilii aplicanți o multitudine de tipuri de instituții, societăți private, asociații sau fundații care sunt conectate sub o formă sau alta cu procesul educațional.

Avertizare meteo: Trei zile cu frig si ploaie!

De duminică dimineaţă până miercuri dimineaţă, temperaturile vor scădea de la 17-18 grade Celsius la 6-7 grade Celsius în toată ţara, va ploua şi va bate vântul. La munte şi izolat în vestul, centrul şi nordul ţării va ninge. Avertizarea meteorologilor intră în vigoare duminică, la ora 8.

Contra, refuzat de Poli, dar bun pentru o echipa de cupa europeana

Cosmin Contra revine în România pentru a antrena Petrolul Ploieşti, echipă angrenată în lupta pentru un loc în cupele europene, la finalul sezonului. Fostul internaţional a pregătit, în această vară, o echipă din liga a treia spaniolă, după ce iniţiatorii noului proiect fotbalistic din Timişoara i-au întors spatele.

Top