„Commando Viola va reveni pe Dan Paltinisanu”

La început a fost Commando Poli. În 1995, denumirea a suportat o modificare esențială, liderii din peluza de pe arena „Dan Păltinişanu” înregistrând o denumire de legendă: Commando Viola Ultra Curva Sud (CVUCS). La un moment dat, CVUCS va reveni acasă.

Spectacolele oferite de CVUCS pe arena „Dan Păltinişanu” sunt unice în România şi nu numai. Casa CVUCS a fost, este şi va fi mereu stadionul Dan Păltinişanu, locul unde s-a născut. Acest lucru este confirmat şi de Sorin Birgean, un vechi lider al CVUCS.

„Să fie clar, CVUCS, atunci când se va impune, va reveni pe Dan Păltinişanu, ‘maternitatea’ unde s-a născut. În rest, fiecare e liber să facă ce vrea şi să încurajeze pe cine vrea şi unde vrea. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Atâta vreme cât Poli va evolua pe ‘Dan Păltinişanu’, într-o formă sau alta, CVUCS va susţine acea echipă”, ne-a declarat Sorin Birgean.

În urmă cu opt ani, Sorin Birgean, unul dintre liderii galeriei timişorene, a înregistrat Commando Viola Ultra Curva Sud la Oficiul de Stat pentru Invenții şi Mărci.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

83 comentarii pentru acest articol

sorin a spus: (octombrie 15th, 2012 at 11:30 )

frumoasa chestie!!! inca un mare lider de galerie! daca e sa adunam gasim cateva sute de lideri de galerie! c-asa am gasit si cateva milioane de revolutionari. tot respectul pt domnul birgean. interesant este ca multi se chinuie sa gaseasca locul si drumul galeriei. maternitate si paternitate. respect fata de trecut fatza de ce o fi fost dar nu pricep de ce trebuie sa stabileasca cineva locul galeriei??? galeria isi stabileste singura locul, echipa pe care o sustine. pareri sunt o mie. deocamdata o echipa frumoasa de tineri care poarta insemne steaguri si alte acareturi specifice sustine asu. asta e realitatea. si daca se doreste ca aceea galerie sa vina pe dan paltinisan…sa i se ofere motivatie.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 11:35 )

Puteti sa ne copiati cat vreti, de la denumiri pana la repertoriu, oricine sesizeaza cine-i copia si cine e originalul.

Sorin Birgean nu a fost lider sau membru al galeriei. El urmarea meciurile de la tribuna a2a. Se ocupa cu vanzarea de fulare,steaguri,tricouri,esarfe… sub marca Poli sau folosind imaginea galeriei. Evident, are interesele lui financiare. Sa fie sanatos, dar un banner fara oameni in spate nu are nicio valoare.

Desigur, interesul unora e sa creeze confuzie, ca si cum e prezenta si galeria pe Dan Paltinisanu, doar ca lucrul acesta nu se intampla.

polistu violet a spus: (octombrie 15th, 2012 at 11:50 )

ma dar brancovean asta este ca si Iancu pe vremuri, cand deschideai teleul dadeai tot de el, asa si cu branacovean, cand deschizi netul dai de el, doamne fereste sa nu dispara ca si Iancu, atunci sa vezi plansete pe drogheria!!!

dejan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 11:57 )

brancovene, orice s-ar spune tu esti un baiat inteligent, iar in cazul de fata sti ca e nasoala rau de tot treaba, in sensul ca cel care a inregistrat la osim commando viola spune raspicat unde ar trebui sa mearga suporterii polisti. te-as intreba, ca om care a fost in galeria commando viola dar respinge druckeria, cine ti-a spus tie prima data seful clasei? ar fi frumos din partea ta daca i-ai lasa in pace pe cei care aleg sa sustina acs poli, pentru ca e decizia lor. si sa nu mai vehiculezi tot felul de regii exagerate, ca nimeni nu mai crede in teoria conspiratie. in calitate de ne-fan al lui robu, iti transmit ca, in loc sa-l injurati, poate ar trebui sa-i multumiti ca va lasa echipa in campionatu judetean. atat am de spus. hai poli si sper sa vedem cat mai curand commando viola ultra curva sud pe dan paltinisanu, acolo unde ii este locul.

sorin a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:13 )

ce urmeaza acum e clar ca sunt injurii aiurea. dejane, locul galeriei este acolo unde simte! nicidecum acolo unde spun unii sau altii. cat despre inregistrarea la osim …las-o moarta ca e aiurea. pe robu poti sa il iubesti ca n-ai decat. e o chestie pe care nu o pricepi: robu nu este rector…este primarul cu ac recas. ne lasa robu…hai ca e faina!!!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:16 )

Se pot inregistra zeci de alte branduri (denumiri, cantece, logouri etc) create de noi suporterii, dar esentiali sunt oamenii.

Maturizati-va si creati-va propria identitate

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:27 )

brancovane, lasa marlaniile. daca tu reprezinti acum interesele celor de la druckeria, te priveste. faza asta cu identitatea, la felul in care pui tu problema, e o marlanie fara margini. identitatea e stabilita inclusiv printr-un act inregistrat la osim, doar de asta a fost inregistrat acolo. vei ajunge in situatia penibila sa patesti ceea ce ii indemnai tu pe timisoreni sa faca cu unul care a stat langa becali. alt lucru urat e ca-i musti de cur pe aia care te-au crescut in peluza, ceea ce e extrem de urat. una e coomando viola si alta e druckeria, asta trebuie sa inteleaga lumea.

traisca liga 5 a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:38 )

bai brancovane ….ia spune tu la oameni din ce bani ti-ai cumparata opelu astra…..coincidenta…..exact dupa peplasarea de la belgrade cu partizan ….cand biletele si transportul au fost GRATUITE iar tu si acolitii tai ati strans cate 20 de euro pacalind suporterii CVUCS ….RUSINE NESIMTITULE….AI PROFITAT DIN PLIN DE CONJUCTURA…….(CALCULATI …20 EURO INMULTIT CAM CU 500 CAT IASA….

maniana a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:58 )

brancovane, hai victimizeaza-te putin, asa cum te pricepi tu al mai bine. spune ca nu e adevarata faza cu belgradul.

cristibrancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 12:59 )

Baietii vor veni sigur pe”Dan Paltinisanu” sa sustina pe Poli Timisoara .Ar fi nemaipomenit de bine sa nu-i mai vedem pe „uratii si descreieratii” de Sorin Samartean si bulangiul de Adi Marcovici

forta viola a spus: (octombrie 15th, 2012 at 13:01 )

Asa e, sorin b nu a fost un lider al galeriei ,e eroarea gazetarului ,a fost membru fondator le CVUCS iar din vanzarea acelor fulare ,esarfe etc s-au sustinut financiar TOATE coregrafiile din peluza sud .Chestile astea le stie Brancovan foarte bine.CVUCS a fost independenta dpdv financiar,autofinantandu-se in acest fel.Daca e altfel, Cristi te rog sa ma contrazici.

widoqq a spus: (octombrie 15th, 2012 at 13:12 )

Eu asi prefera sa joace cele doua Poli si Ripensia pe Dan Paltinisanu si sa le facem galerie toti la toate 3! Ce meciuri tari am vedea si ce spectacol in tribune!

cipri a spus: (octombrie 15th, 2012 at 13:22 )

vad ca brancovan nu spune nimic despre operatiunea deplasarea la belgrad. sper sa nu fie adevarat. daca ne-ai pacalit, esti un neobrazat.

sorin a spus: (octombrie 15th, 2012 at 13:25 )

widoqq !!!! total de acord cu tine!

artan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 14:18 )

ASU Poli nu e Poli!

ASU Poli nu e Poli a spus: (octombrie 15th, 2012 at 16:23 )

Fotza Timisoara,Poli suntem noi,stiu ca este greu acum la inceput dar sunt sigur ca daca ACS Poli promoveaza in pima liga stadionul va fi din nou plin.
DOAMNE Ajuta.

tim a spus: (octombrie 15th, 2012 at 16:25 )

Asta e SPIRITUL TIMISOAREI.
Aceasta lupta fratricida nu dadea castig decat celor care ne vor raul.

Astept sa vad o campanie prin care sa dispara mizeriile scrise pe ziduri.

Bravo baieti.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 16:26 )

Iata facturile transportului de la Beograd, contractat si achitat de persoana fizica Brancovan Cristian http://s7.postimage.org/nyn5ji9ez/DSC_8825.jpg Pentru invidiosi….mi-am luat si microbuz 😉

Nu ma intereseaza faptul ca cineva apare ca membru fondator al unei asociatii ce avea ca scop sprijinirea galeriei. Galeria s-a nascut mult mai devreme si nu se confunda cu nicio asociatie. Galeria e o stare de spirit nu o persoana juridica.

Sorin a fost un apropiat al galeriei, dar constrans de problemele financiare nu a putut ceda tentatiei de a face un ban. Problema nu e la el, ci la cei din conducere ce sunt atat de disperati incat ajung sa arunce banii pe orice doar sa para ca nu e vorba doar de un „proiect” politic.

mistretu vesel a spus: (octombrie 15th, 2012 at 16:52 )

lasati timisorenii sa aleaga, nu-i mai influentati. ma refer la cei din druckeria acum. vedeti-va de ale voastre. va place sa mergeti cu asu in judet, foarte bine, dar nu mai loviti in acs poli. domnule brancovan, acel spirit nu are nimic in comun cu tine sau cu oricine luat individual. cred ca asta vrei sa spui. si asa e, ai dreptate. de asta ar trebui sa stai in banca ta, dar de data asta nu ca sef al clasei, ci ca un elev. silitor sau nesilitor, cum vrei tu, numai stai in banca ta si lasa-i in pace pe oameni. din cauza presiunilor puse de tine si cei din druckeria sunt timisoreni care ar dori sa mearga pe stadion, dar nu fac treaba asta tocmai pentru ca si-ar auzi injuraturi. e ca in cazul mizeriilor iscalite pe pereti de tovarasii tai. sau de acolitii tai, asta numai tu sti ce raport e intre voi. sper sa nu ma iei cu abureli de genul ca dragostea pentru poli va uneste, ca nu tine. daca esti asa mare polist du-te si striga pentru asu politehnica. sunt multi oameni care nu merg in niciun loc, dar care ar alege acs poli, oameni ce au fost in galerie, unii chiar din preajma ta.

deBanat.ro a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:14 )

Mi se pare normal ca CVUCS-ul sa activeze in continuare acolo unde s-a infiintat si consacrat. Intrebarea este ce mai reprezinta CVUCS-ul la momentul actual? Cati membrii mai are? Ce forta va mai fi in conditiile in care mare parte din membrii fondatori si/sau simpatizanti nu mai sunt activi sau fac parte din Druckeria?

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:18 )

Inca un amanunt pentru invidiosi….aveam masina dinaintea deplasarii de la Beograd …. comparati data inmatricularii cu data meciului cu Partizan
http://s8.postimage.org/5ztd1lwf9/DSC_8827.jpg :))

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:25 )

@Brancovane, dar drukeria PE CINE A COPIAT??? Sau voi ati inventat coada la pruyna? Voi ati inventat si gaura la macaroana? Pai, de-a lungul anilor, au fost diferite galerii, in diferite formatiuni si au facut MULT-MULT MAI MULTE PT. POLI si PT> TIMISOARA , decat aceasta drukeria ! Dar, IN PRIMUL RAND AIA NICICARE NU S – AU V A N D U T POLITIC CA SI VOI!

giku a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:30 )

Incerc sa inteleg ce are de castigat Brancovan din fragmentarea grupului de suporteri. Raspunsul este unul foarte simplu: este platit pentru asta de catre o anumita zona politica. In mod cert orice demers al lui nu are nimic in comun cu spiritul suporterilor timisoreni ci doar cu spiritul lui Iancu (si aici ma refer la jabba si nu la marele Iancu).

de la Boldur,de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:33 )

@deBanat.ro-baiete esti dastept ca-n totdeauna! Timisoara incepe si se termina cu cei 150, sau 200 din drukeria! Se vede ca esti un putoi care stai pe banii parintilor! Habar n-ai tu cati au umblat pe trenuri,dupa POLI, inca de pe vremea lui Ceau’, DAR AIA AU AVUT BUN SIMT, au facut-o din dragoste pt. POLI si nu din interese penibile si strict individuale, ca jegurile astea din drukeria(de fapt cativa asazisi sefi, ca restul saracii, sunt masa de manevra….)

Jabba - saracu a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:35 )

Jabba saracu’ e peste mic, pe langa orzu, care nu vrea sa se cara!

hansel si cine vreti voi a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:44 )

e pacat daca un oras ca timisoara se raporteaza la un nesemnificativ ca brancovan. sau ca ema. sau ca goran mrakici. sau ca cine mai vreti voi. timisoara ar trebui sa insemne altceva decat acesti frustrati care cred ca li se cuvine totul.

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:45 )

de ce nu spuneti ca la Boldur ati fost deja cam putinei ?

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:47 )

de ce nu spuneti ca la sfarsitul meciului, mare le jucator de la ASU POLI, cu nr. 10, unul marchis(nu stiu daca numele astora se scrie cu litera mare?!), s-a adresat adversarilor si spectatorilor cu :”- Ba taranilor!, ” – Ba ciumetilor” ?

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:49 )

de ce nu spuneti ca, atunci cand conduceau, Boldurul a avut un 11m clar, care MARELE ARBITRU nu l-a dat?

deBanat.ro a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:49 )

Dar voi cati ati fost la Maciuca? Ati atins un record care poate fi cel mult egalat dar niciodata batut.
Nevricosilor.

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:50 )

de ce procedati ca dinamo pe vremuri daca vreti sa promovati? Cu bunavointa d-lui Lata puteti promova si de pe locul 2 !

demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:50 )

J.EG de om ce esti: Sorin Birgean

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:52 )

acesti baieti jucau de placere si au veniti puberii astia intarziati de la drukeria si au bagat presiune pe ei, ca sa-si satisfaca frustrarile persionale, caci multi sunt „in plina maturitate”, dar tot pe banii parintilor

de la Boldur, de la fata locului a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:53 )

daca ati fi fost la Boldur ati fi vazuyt ce demnitate si onoare pot unii

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:55 )

de ce e jeg, pentru ca spune lucrurilor pe nume? pentru ca locul lui commando viola e pe dan paltinisanu? cine te pune sa scri asemenea mesaje? cu siguranta unul dintre goran, ema sau brancovan. cu sau fara voia voastra, commando viola va renaste pe dan paltinisanu. nu are nicio legatura cu robu, care e pe langa fenomen, ci cu ceea ce vrem unii dintre cei care am facut parte din galeria asta, dar am fost ejectati prin aparitia druckeria.

demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 17:57 )

Lasa ca toti au fost lideri de galerie dar dk ii intrebi unde au fost cand ne-a luat politia la Tirgu Jiu, la Cluj, in Modern cand au intervenit jANDARMII etc…spargeau seminte la tv si acum il pupa in..pe nea rOBU…nici asta nu mai o duce mult…

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:01 )

si ce legatura are robu cu asta? sau mai bine spus ce au facut sefii tai pentru tine? ma refer aici la alde brancovan si ailalti langa care esti si acum. nu o mai arde aiurea, ca nu prostesti pe nimeni. esti si nesimtit pe deasupra.

demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:01 )

mi se rupe si de druckeria si de ce asociatie vrei u…eu atat vreau sa vad..o echipa curata reprezentant Poli, cu continuarea istoriei din ’21 si niciun J.,EG de om politic…CVUCS poate sa ramana si ea unde zici…dar spiritul nu e in copii de 10-12 ani cumparati pe banii nostri de catre rOBU care invatza cantecele de pe youtube..CVUCS inseamna spiritul creat si sustinut de baietii pe care u sau oricine ii numeste golani, care poate o parte din ei au fost golani si cand au luptat pt libertatea ta in ’89!! tot ce e politic e de k.kt asa cum e si tovarashu’ rOBU..bafta!

pamflet a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:12 )

Atunci cand ASU v-a promova,Comando Viola va reveni pe Dan Paltinisanu clar!!!

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:12 )

si de ce nu ai venit tu cu o idee mai buna decat actuala?

demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:25 )

pai momentan ASU e o idee mai buna decat batjocura aia de echipa…mai bine beau o bere sambata cu golanii decat sa ii cant in struna la rOABA!!

Stau si ma mir a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:29 )

Emma,fiul unui mehedintean destept,citit,istet si cu simtul umorului si al unei frumuseti din Baia Mare,cum a putut sa se preteze la asa „manevre” si mai ales de unde taranist? Din cate stiu si casa de la tara e pe numele lui taica-sau!

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 18:32 )

daca asta intelegi tu prin demnitate si onoare!! OK esti liber sa faci ce vrei, ba chiar ar fi de dorit sa eviti sa mai calci cativa ani buni pe D.P.!

pif a spus: (octombrie 15th, 2012 at 20:09 )

treaba incepe sa degenereze in cel mai pur stil oltenesc, mai Blondul lipseste. Herr Brincovan ne plictiseste cu masinile lui, nu l-am auzit pe vremea lui Iancu sa aiba vreo opinie, cu exceptia unei ezitari la demiterea lui Uhrina, cum e induiosator de loial ideei Politehnica in liga a cincea. Showul asta pe la sate va tine cel mult un an. Dupa ce se va recolta intreaga admratie a colegilor agricultori nu va mai avea nici un farmec turismul satesc.

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 21:04 )

Lasa ca toti au fost lideri de galerie dar dk ii intrebi unde au fost cand ne-a luat politia la Tirgu Jiu, la Cluj, in Modern cand au intervenit jANDARMII etc…spargeau seminte la tv si acum il pupa in..pe nea rOBU…nici asta nu mai o duce mult…

La mitingul de la Modern o singura persoana a fost retinuta si ancheteta de jandarmi pt instigare la violenta.Purta un tricou rosu pe care scria KOSOVO SRBIJA .Persoana e Sorin B.Tu unde erai atunci iepuras?

@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 21:11 )

daca cumva ai fost la Boldur,desi nu cred, ai fi vazut ce mari vedete au devenit unii dintre jucatorii de la ASU, desi aproape nimeni, dar mai ales PROPRIA GALERIE, nici nu le stiu inca numele!!!!!! Ei ii striga dupa numere, ca si la copii si pitici!!!

OMblaDON a spus: (octombrie 15th, 2012 at 21:11 )

bai Brancovene…citesc acest site inclusiv comentariile de f mult timp…te apreciez pt ca esti un baiat inteligent..dar de ceva timp tot te iei de Racovita…explica bai nene care e faza cu ajutorul de la ACS…prime, chestii, nu de alta dar sunt jucator la Racovita si chiar m-ar interesa…

@@demnitate si onoare a spus: (octombrie 15th, 2012 at 21:13 )

putoiu asta de iepuras e un pustan ratat, care se lafaie pe banii bietilor parinti si-si descarca frustrarile(CA SI MULTI ALTII CA EL), la mult trambitata drukeria!

OMblaDON a spus: (octombrie 15th, 2012 at 21:43 )

alo..domnul Brancovan…tot eu de la Racovita…cum se face ca de ceva timp te tot iei de noi?…asa vreti sa promovati..punandu-ne bete in roate..altfel decat sportiv?…pai e moral asa?…am intrat nu de mult pe fb la voi, la ASU..si am vazut ca adresati felicitari capitanului de la Bucovat, care dupa marele meci facut la voi in care au luat-o rau…la zero…a promis solemn ca isi vor da viata pe teren cand vor juca cu cei de la Racovita..si pt asta voi mai ca nu i-ati oferit o diploma de „fair-play” cica..pai..ASTA NUMITI VOI FAIR-PLAY???? sa o lase moale cu voi si sa-si dea viata cu noi?????…aveam o alta parere despre voi…va apreciam pt ce faceti..dar ce incercati nu e demn de o adevarata galerie!..parerea mea!

debanat.ro a spus: (octombrie 15th, 2012 at 22:05 )

Cu ce lingai nenorociti s-a inconjurat bietul Robu… zau, mi-e mila de voi, cat efort depuneti pe sait-ul asta, macar loc de camin moca sper sa va fi dat…

Pop a spus: (octombrie 15th, 2012 at 22:05 )

Brâncovan…….. Pe zi ce trece tot mai PENIBiL!!!!

polifobia a spus: (octombrie 15th, 2012 at 22:42 )

Drukeria nu e CVUCS !

polifobia a spus: (octombrie 15th, 2012 at 22:45 )

Brancovan ESTE Petre Tutea !

@debanat.ro a spus: (octombrie 15th, 2012 at 22:57 )

bey frayere, mi-a dat Domnul ROBU 2(DOUA) camere la camin! intr-una stau si in cealalta imi tin hainele, e bine?

debanat.ro a spus: (octombrie 15th, 2012 at 23:23 )

E ok, mai mazgaleste ceva si cere-i si o shawarma (d-aia mare cat glezna lui Gruia).

brancovan+orza =love a spus: (octombrie 16th, 2012 at 02:13 )

cuplu fericit

brancovan+orza =love a spus: (octombrie 16th, 2012 at 02:14 )

facturile sunt de pe alta deplasare …iar restul banilor unde au ajuns…?????????

aleluia a spus: (octombrie 16th, 2012 at 08:29 )

asa e, druckeria nu e commando viola! asta e purul adevar. lasati druckeria sa mearga la asu si commando viola pe dan paltinisanu.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 16th, 2012 at 09:15 )

Amice, cate deplasari la Beograd am avut in ultimii 20 de ani?… ce alta deplasare visezi… uite-te atent pe factura, scrie clar ce transport a fost achitat Vi-am mai explicat, puteti sa scrieti sub zeci de pseudonime, jignindu-ma intruna, nu am nici cea mai mica tresarire, pentru ca in viata reala voi nu existati.

Am discutat telefonic si cu Sorin, ce neaga afirmatia mea ca datorita problemelor finaciare a ales sa colaboreze cu ACS-ul. Rectific atunci, Sorin Birgean a ajuns sa colaboreze cu ACS-ul, nu din convingere, ci din interese finaciare.

Este problema lui, dar imaginea galeriei ce incuraja echipa pe Dan Paltinisanu, trebuie sa ramana neatinsa. Ea nu poate sa fie asociata cu 25 de copii aparuti peste noapte.

Noi cu Sorin am avut o colaborare buna, dar la ASU Politehnica nu se invart milioane de euro ca sa le fie bine comerciantilor si nici nu mai vin mii de oameni carora sa le vanda ceva.

andrei a spus: (octombrie 16th, 2012 at 09:51 )

din nou iti jignesti fostii superiori. nu e frumos, brancovene! vad ca arunci cu acuze in stanga si dreapta cand vine vorba despre cei care vor sa sustina sau sustin acs poli. am stat langa tine in peluza nu o data, de mai multe ori, inca din anii 90, si stiu cum te raportai la sorin si la altii pe care ii jignesti acum. asa cum cei despre care spui tu ca nu exista, tot asa nici tu nu existi. ideea e ca tu te bagi in seama, si iti palce chestia asta. un motiv trebuie sa ai, dar nu cred ca este legat de dragostea pentru poli, ci de altceva. aia 20 de copii pe care ii vezi acum vor fi 30 la urmatorul meci. peste cateva etape se vor aduna vreo 100. si tot asa. e o chestie pe care nici robu – personaj cu care te asemeni izbitor – nu a inteles-o si a vrut sa faca o galerie peste noapte, ca asa au vrut muschii lui. trebuie saintelegi ca mai suntem si timisoreni care mergem pe dan paltinisanu pentru ca aprobam respectivul proiect fara sa avem vreo simpatie fata de robu sau alte personaje politice.

OMblaDON a spus: (octombrie 16th, 2012 at 09:55 )

Cristi…inca nu ai raspuns la comentariile mele…mai astept…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:10 )

Andrei,vasile,Ombladon,aleluia,Pop si alte zeci de pseudonime aflati ca nu am avut in viata mea vreun sef.

Cel ce te pretinzi jucator al Racovita, fotografiaza-ti legitimatia de joc si iti raspund la ce intrebari vrei.

andrei a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:31 )

ok, am inteles, tu doar ai fost sef. lideri de galerie ai avut? daca ai avut, inseamna ca ti-a fost sef. un lider, din orice domeniu, e ca un sef. dar nu asta e discutia. ideea e ca oamenii vor mege pe dan paltinisanu si in aceiasi nota commando viola va renaste in peluza acelui stadion. oricat de mult te oftici pe ceea ce iti spun, lucrurile se vor schimba in bine. incet, nu cu graba.

deBanat.ro a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:34 )

He he he, va cam fute Brancovan

OMblaDON a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:41 )

Cristi, nu am cum sa fotografiez legitimatia de la Racovita, pt ca este la Racovita, la cei care conduc acolo, doar nu crezi ca are fiecare legitimatia acasa…daca nu ma crezi e treaba ta…eu doar ziceam ca nu e frumos ce faci, arunci cu noroi in Racovita, fara fair-play…in rest iti dau dreptate in mare parte din ce spui cu privire la ACS…si va urez bafta la ASU….dar fara smecherii…daca doresti sa mai dialogam iti mai dau 2 aspecte prin care aratati ca nu sunteti fair-play…si corecti in atingerea obiectivului vostru…

@OMblaDON a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:47 )

aspectele se vor inmulti cand vine vorba despre fair-play. nu mai trece mult si vom asista la maceluri asutentice la jocurile din deplasare ale echipei. nu sunt de vina antrenorii si jucatorii de la asu. presiunea pusa pe ei e enorma si nu au cum sa faca fata.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:49 )

Eu nu am avut nici sefi, nici subordonati…. mereu am fost pe cont propriu. Am colaborat cu oameni ce tineau cu Poli, dar de multe ori in afara acestui lucru, nu aveam absolut niciun lucru comun.

Nu va impiedica nimeni sa mergeti pe Dan Paltinisanu si nici nu va condamna nimeni ca o faceti…. cu toate astea stadionul e gol. Doar ca pe voi nu va intereseaza Poli ci doar propaganda mediatica. Daca va interesa si in spatele propagandei erau si persoane, nu doar pseudonime, atunci macar din orgoliu mergeati la peluza ca sa dati o mana de ajutor copiilor. Sunt sute de pseudonime sub care postati… si jumatate daca ar merge in galerie tot e ceva… Ne-ati aburit atata cu propaganda sefului vostru ca o sa vina 200 de studenti … nu i-am vazut.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 16th, 2012 at 10:59 )

OMblaDON fotografiaza-ti echipamentul….da da, stiu, e si ala la spalat. pune o poza cu tine la Racovita pe teren acoperindu-ti fata.

E extrem de dificil sa te lupti impotriva unei aliante politice ce controleaza orasul si judetul. Fotbalistii joaca din placere, dar si daca le-am da contracte de divizia C, adversarii lor o sa fie mult mai consistent motivati prin primarii lor uselisti. Banii fie sunt din bugetul de 1,5 milioane euro, fie prin „rectificarile” de la bugetul Consiliului Judetean. Eram tentat sa cred ca Bojin nu se baga in treaba asta….dar l-am vazut cum incerca sa ne certe la festivitatea de premiere de la rugby. Noroc ca in galerie sunt baieti mult mai inteligenti ca el ce l-au ignorat si nu au stricat eventimentul.

fcbegaictrbudint a spus: (octombrie 16th, 2012 at 11:03 )

@ombladon…si voi cei de la racovita,parca ati usa de biserica…in frunte cu primarul vostru.nu tin parte nimanui dar parca imi amintesc ca la deplasarea de la Belgrad am platit biletele 10 sau 20 de euro si inainte cu 2 zile s-au dat banii inapoi.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 16th, 2012 at 11:11 )

Colegii de galerie au dorit initial sa includa in pretul transportului si costul productiei coregrafiei insa pentru ca nu toata lumea a fost de acord s-a renuntat la idee, lumea platind strict costul transportului, adica 50 de lei.

In final s-au facut anumite eforturi si s-a platit si coregrafia destul de costisitoare deoarece au fost confectionate 500 de stegulete violete (material greu de procurat, adus pe comanda + manopera croitorului + bete pvc + vopsele pentru bannerul din mijloc). Biletele au fost gratuite.

OMblaDON a spus: (octombrie 16th, 2012 at 11:24 )

Cristi n-are rost…as putea pune o poza de pe net…chiar de pe site-ul vostru..dar n-are rost…nu vreau sa demonstrez nimic, de demonstrat am demonstrat pe terenul vostru, oricum mai e mult de jucat, am simtit doar nevoia sa-mi apar echipa la care joc, pt ca te-ai luat aiurea de ea…consider subiectul inchis…te salut!

ola a spus: (octombrie 16th, 2012 at 13:07 )

domnule brancovan, la faza asta esti patetic, invocand aici teoria conspiratiei. nu are nimeni treaba cu voi, daca aveti echipa castigati si cu asta basta. problema e una singura: druckeria nu e commando viola. iar tu, baiat relativ iteligent, muti discutia in alta parte. deocamdata tine, dar timisorenii sunt mai inteligenti decat crezi tu.

Mosoni Alex a spus: (octombrie 16th, 2012 at 13:42 )

De ce tot comparati Drukeria cu CVUCS ? cei care vin la ACU nu fac toti parte din Drukeria ,asta sa va fie clar ! Cristi,nu-ti mai bate capul ! Oricum ,ar fi fost frumos sa va scrieti si numele ,nu pseudonime !

brancovan+orza =love a spus: (octombrie 16th, 2012 at 19:01 )

44444444444444444444444444444444444444444444444444444YQ

Sorin B a spus: (octombrie 16th, 2012 at 20:04 )

Am discutat telefonic si cu Sorin, ce neaga afirmatia mea ca datorita problemelor finaciare a ales sa colaboreze cu ACS-ul. Rectific atunci, Sorin Birgean a ajuns sa colaboreze cu ACS-ul, nu din convingere, ci din interese financiare. Noi cu Sorin am avut o colaborare buna, dar la ASU Politehnica nu se invart milioane de euro ca sa le fie bine comerciantilor si nici nu mai vin mii de oameni carora sa le vanda ceva.

DORESC SA LAMURIM CATEVA PROBLEME O DATA PT TOTDEAUNA
1-nu cred Brancovan ca tu esti in masura sa vorbesti de interesa financiare si am sa expllic de ce.
Incepand cu 2002 cvucs s-a reorganizat rapid pt a sustine noua echipa a banatului.Pe atunci tu erai un tanar liceean daca mai tin eu bine minte .Toni Dobos isi dorea atunci intrarea gratuita la peluza, eu si Alin refuzand acest lucru prupunand intrarea 7 lei, adica 5 lei pt club iar 2 lei / bilet ori n bilete sa reprezinte costul urmatoarei deplasari ,1,2,3 autocare fara ca, clubul sa cheltuie bani cu deplasarea suporterilor acestia platindu-si practic deplasarea cumparand bilet la meciul de acasa .Biletele de peluza le luam eu cu Alin pe semnatura si le vindea Elicopter la punctul de ziare de vis a vis de posta mare.Deci deplasarea cu autocarele era GRATUITA !
Cu toate astea din momentul in care Alin te-a lasat pe tine sa organizezi deplasarile a devenit o obisnuinta de-a ta de a strange 10 lei de la fiecare .Media era de aprox 400 ron/autocar ori 3 autocare cam 1200 ron de deplasare.Din acesti bani dadeai 50 ron la sofer, cumparai cateva torte ,ceva material pt mesaje cu 1,5 ron metru din bazar iar restul cea mai mare parte a banilor iti ramaneau tie .Pe cand unii veneau cu sandviciuri de acasa si bani pt o bere poate, tu luai masa prin restaurante starnind la inceput carcoteli apoi revolta.Ai fost avertizat de multe ori ca prea te expui.Dar unde ar fi placerea daca nu te vede nimeni ?
Treaba asta a durat ani de zile 5,6 milioane vechi /deplasare net ,ori 17 deplasari pe campionat ori 8 -9 ani se strang ceva bani nu-i asa?
Afacerea cu deplasarile a fost curmata brusc de cativa baeti din Masseria tu iesind un pic sifonat .
Cred ca am lamurit problema cu interesele financiare.Noi nu putem sa ne comparam eu am suportat financiar coregrafiile de la CVUCS din vanzare de articole promotionale ,iar tu beneficiai de banii stransi pe autocare.
2-iar referitor la comercianti si milioane de euro , eu zic sa o lasi balta sa nu faci rau unor oameni care sunt acolo la Drukeria si care s-au ocupat de vanzari contra unor comisioane .

Incearca sa te calmezi in ceea ce priveste persoana mea,in rest : I sve na kurac,Partizan je sampion !

demnitate si onoare a spus: (octombrie 16th, 2012 at 20:07 )

all you need is LOVE>..sa fac kk marunt pe toti politicienii in special pe rOBU care e cel mai mare spagar…stai la mila miticilor…bAAAAA c.oaie..trezeste-te

brancovan+orza =love a spus: (octombrie 17th, 2012 at 01:51 )

DA……….:))
IMI ADUC AMINTE CAND L-AU ARUNCAT DIN TREN …….:)))

costi a spus: (octombrie 17th, 2012 at 08:58 )

brancovene vezi ca te dai de gol. ce bine iti mergeau afacerile in epoca iancu, ne-ai prostit pe toti

Masseria a spus: (octombrie 17th, 2012 at 15:21 )

Stiti cand va reveni CVUCS pe Dan Paltinisanu? Cand va disparea ACS Recasul de acolo.
Cum se trezesc unii sa vorbeasca in numele peluzei din care nu fac parte, incredibil!
Sefu Clasei a fost hot, dar nu a fost singurul…mai sunt si altii care au facut bani pe spatele peluzei. Astia nu au fost si nici nu vor fi vreodata suporteri.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 17th, 2012 at 16:24 )

Evident, in cazul meu, intodeauna o sa se gaseasca cate unu care sa aibe suspiciuni pentru ca ani de zile am facut ceva, intr-o perioada in care toata lumea fugea de raspundere, de altfel vazandu-se ulterior ce deplasari s-au mai facut. Altii nu-i stie nimeni, pentru ca nu au facut nimic, dar si-au facut sute de mii de euro doar exploatand munca noastra a suporterilor si prostia celor ce au gestionat in ultimii 12 ani clubul Poli. Acum se pare ca nu e suficient, cauta sa profite si de prostia actualilor manageri obsedati de faptul ca nu au galerie si cauta sa le vanda iluzii, profitand de imaginea fostei galerii de pe Dan Paltinisanu.

ovidiu a spus: (octombrie 17th, 2012 at 20:08 )

Dragi mei , ne-am nascut ,locuim toti in TIMISOARA , va rog hai sa fim mai uniti ! si poate ar trebui sa se infinteze o grupare a fostlor membri commando viola , fara energia de alta data dar care inca simt curat pentru POLI si orasul nostru.

brancovan+orza =love a spus: (octombrie 17th, 2012 at 21:19 )

SARACUTU BRANCOVAN……..SI ASTA E O MESERIE….

Adi a spus: (martie 28th, 2014 at 19:55 )

Si uite, ce a facut politica din noi. Ne-a impartit in doua, ne-a golit stadionul iar aceasta ruptura este ireversibila si cu efecte negative. Si in urma cu 5 ani existau 2 galerii pe Dan Paltinisanu.
Ambitia lui Robu si slugarnicia lingailor lui Orza/Ciuhandu au adus situatia unde e acum.
Pt. mine ori se numeste ACS ori ASU e la fel. Tot Timisoara si Banatul il reprezinta.
Cat despre cei din adevarata CVUCS….ai acceptat Pitestiul, echipa miticilor de Bucuresti si spurcati Recasul-suburbia Timisoarii. Nu credeti ca ar trebui sa va fie rusine?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
Top