Stirile din ziua: 23 octombrie 2016

Vin vremuri grele in trafic! Au pornit toate semafoarele, dar sincronizarea mai dureaza

Vin vremuri grele in trafic! Au pornit toate semafoarele, dar sincronizarea mai dureaza

Șoferii din Timișoara trebuie să se înarmeze cu multă răbdare în următoarea săptămână. Sunt pornite toate semafoarele din oraș, iar de luni începe recepția. Vor fi, cel mai probabil, cozi, pentru că ele nu sunt încă sincronizate. În Piața Iuliu Maniu, unde au pornit cele cinci semafoare, s-a stat, duminică, la coadă.

CJ Timis vrea 25 de milioane de euro, bani de la UE, pentru doua drumuri

Două proiecte în valoare de 25 de milioane de euro – asta vrea să depună CJ Timiș la ADR Vest, pentru finanțare pe fonduri europene pe infrastructură. La începutul mandatului său, Sorin Grindeanu reclama proasta gestionare a unor astfel de proiecte la CJ, care a „reușit” să piardă în perioada 2012-2014 aproximativ 40 de milioane de euro bani europeni.

Garnizoana din Piata Libertatii ar putea fi totusi Muzeul Revolutiei! Saptamana viitoare vom sti mai multe

CJ Timiș nu ține cu dinții de garnizoana din Piața Libertății. Situația ar putea fi clarificată săptămâna viitoare, după o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Apărării. Muzeul Revoluției, în care Ministerul Culturii poate investi trei milioane de euro, este una dintre destinațiile pe care le-ar putea primi clădirea.

Ultramarin la IMEX America: De ce sa vizitezi Romania, de ce sa vii la Timisoara:

„Timișoara, orașul premierelor” și „Romania – Old Europe” sunt conceptele cu care cei de la Agenția de turism Ultramarin au încercat să-i convingă pe partenerii din întreaga lume că România este o țară care merită vizitată. S-a întâmplat la Los Angeles, la cel mai mare târg de organizări de evenimente din lume.

Top