Stirile din ziua: 10 octombrie 2016

Dogariu si Dobra deschid listele PSD Timis pentru parlamentare

Fostul prefect Eugen Dogariu este cap de listă la Senat, iar consilierul județean Călin Dobra ocupă prima poziție la Camera Deputaților. Asta au decis primarii, consilierii locali și consilierii județeni ai PSD, care și-au nominalizat favoriții pentru parlament. Există încă unele necunoscute, printre care și poziția a doua la Senat.

Un an de pedalat in zona interzisa la Timisoara: peste 365.000 de lei, amenzi date biciclistilor

Vor, nu vor, au adus la bugetul local o sumă care depășește 81.000 de euro. Bicicliștii amendați, în ultimul an, în zona centrului istoric al Timișoarei au plătit, în medie, peste 707 lei de persoană. Polițiștii locali au tăiat amenzi în cazul a mai mult de 500 de oameni.

Se redeschide oficial autostrada demolata Orastie – Sibiu

Circulația pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu, între nodurile rutiere Săliște și Cunța, va fi redeschisă oficial luni, 10 octombrie, la ora 14. În septembrie 2015, CNADNR anunța închiderea traficului pe acest segment, din cauza unor fisuri. Tronsonul fusese inaugurat în campania prezidențială din 2014.

Autobuzele de 3,3 milioane de euro vin la gramada la inceputul lui 2017! Asta sustine primarul Robu

Primăria Timișoara va avea, de anul viitor. o „flotă” de Mercedesuri. Mai exact, cele 20 de autobuze contractate de municipalitate ar trebui să vină la pachet în ianuarie. Rămâne de văzut dacă va fi așa, în condițiile în care contractul, care se întinde pe trei ani, prevede, în primele 12 luni, livrarea a cel mult șase vehicule.

Poveste de iarna: cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei / FOTO

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are însă farmecul ei și nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o vizită la un târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veselie şi oameni mereu bine dispuşi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni, 10 octombrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz – zona str. III-V, Giarmata – zona str. Principală, Caprei, Sifoanelor, Bătrână, Bencecu de Sus nr. 293, orele 9 – 17; Deta (p), orele 9 – 15; Lăpușnic, orele 10 – 18.

Top