Stirile din ziua: 21 octombrie 2016

Poli bate si la Chiajna si ajunge la… 0 puncte!

Poli bate si la Chiajna si ajunge la… 0 puncte!

Două echipe care veneau după rezultate bune în ultime runde au deschis ultima etapă a turului. Chiajna – Poli a fost în cele din urmă un meci cu final neaşteptat, dar care confirmă forma bună a violeţilor.

Raducanu mai trimite un SMS: Nu sunt eu cel care face rau fuziunii PMP-UNPR

Supărat că SMS-ul trimis foștilor săi colegi progresiști a „răsuflat”, a încercat probabil să dreagă busuiocul. Deputatul Ion Răducanu revine cu un al doilea mesaj, în care spune că nu vrea să pună bețe în roate fuziunii PMP – UNPR și dă vina pe alții. El nu se mai semnează „vicepreședinte UNPR”.

Pavel Popescu, fost PMP-ist, pe locul III la Camera Deputaților din partea PNL Timis?

Încă o modificare pe listele PNL Timiș! Încă un candidat „parașutat” direct de la București! Este vorba despre timișoreanul mutat la Oslo, care, anul trecut, imediat după tragedia de la Colectiv, a rezolvat transferul unor pacienți în țara sa adoptivă. Pavel Popescu îi va lua locul, după toate probabilitățile, lui Balint Petrescu pe lista de la Camera Deputaților.

Primarii PNL i-au spus pas Alinei Gorghiu!

Președintele PNL, Alina Gorghiu, voia să aibă o discuție „plăcută” cu primarii din Timiș, vineri, la ședința BPJ al organizației Timiș. Acest lucru nu s-a întâmplat însă chiar așa cum se aștepta Gorghiu, pentru că mai mult de jumătate din edili au ales să ignore invitația primită din partea liderului organizației, Nicolae Robu!

USR Timisoara, o afacere de familie? Scrisoare deschisa catre Nicusor Dan

USR Timișoara încă nu și-a anunțat candidații la parlamentare, dar în sânul filialei pare să mocnească deja un scandal. Unul dintre membri i-ar fi trimis o scrisoare deschisă lui Nicușor Dan, susținând că filiala a fost confiscată de „un grup format din familii”, iar o parte din membri sunt traseiști politici.

Aeroportul Timisoara

CJ Timis nu renunta la aeroport: Grindeanu anunta noi discutii cu Ministerul Transporturilor

La doi ani și jumătate de când CJ Timiș a votat preluarea Aeroportului Internațional Timișoara, situația e neschimbată. AIT e administrat tot de la București, iar negocierile între cele două părți s-au oprit. Sorin Grindeanu a anunțat în premieră că va relua discuțiile cu Ministerul Transporturilor.

gral

Robu nu-si asuma obiectivul PNL Timis la parlamentare, pentru ca n-a facut el lista

PNL Timiș nu are încă un obiectiv pentru parlamentare și, oricum, președintele Nicolae Robu nu-și va asuma acest obiectiv. Ar fi făcut acest lucru, dacă el ar fi fost cel care ar fi întocmit listele pentru alegerile din 11 decembrie. Pe de altă parte, Alina Gorghiu spune că PNL Timiș a făcut unele greșeli la locale.

dorobanțu

Dosarul procurorului Dorobantu, mutat intr-un sertar la Oradea

Ancheta care-l vizează pe fostul procuror DNA Ciprian Dorobanțu, prins băut la volan, bate pasul pe loc. Dosarul a fost mutat de la Parchetul General la Prachetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în final ajungând la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea. La aproape o jumătate de an de la deschiderea dosarului, nu există încă un suspect sau inculpat!

Marossy si-a preluat oficial noua/vechea functie!

Marossy Zoltan a fost instalat, vineri, în funcția de subprefect al județului Timiș. S-a întâmplat la zece luni de când și-a părăsit biroul, pentru a se muta în altă aripă a Palatului Administrativ, cea a Consiliului Județean Timiș. Marossy i-a luat locul lui Eugen Dogariu, care va candida la parlamentare. El se va ocupa de organizarea alegerilor.

Primaria Timisoara cauta postas pentru Monitor! Ofera pana la 5.800 de euro pe luna

Monitorul Primăriei Timișoara, publicația cu tirajul cel mai mare din oraș, trebuie să și ajungă în cutiile poștale ale cetățenilor. Municipalitatea caută, din nou, o firmă care să împartă ziarul, fiind dispusă să plătească cel mult 70.000 de euro în următoarele 12 luni.

Programe de formare privind accesarea fondurilor europene, la CCIAT

Lansarea măsurilor de finanțare 2014/2020 își propune să asigure o gestionare eficientă și transparentă a fondurilor europene și să faciliteze accesul la finanțare. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă serie a cursului Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene (COR 242213).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 21 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – bd. Liviu Rebreanu nr. 2/4, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Soarelui (p), O. Goga (p), Piatra Craiului (p), Ady Endre (p), Silvana, Creației (p), Th. Aman (p), Crinului (p), Ponor (p), Lugoj – Energoexer, Bogart, Pescărușul, Topolovățu Mic, Topolovățu Mare

Top