Stirile din ziua: 14 octombrie 2016

600 de oameni vor primi diete personalizate in urma unui proiect derulat de UMF

600 de oameni vor primi diete personalizate in urma unui proiect derulat de UMF

Timp de trei ani, specialiştii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara vor încerca să găsească soluţii individualizate pentru mai mult de 600 de oameni care suferă de obezitate.

Cu trei partide in doi ani, Caita Panici a ajuns la PNL si vrea sa ajute dreapta

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că dreapta se întărește în urma unui apel pe care l-a făcut în urmă cu o săptămână. Dovada? 60 de țărăniști, conduși de Caița Panici, care au fost primiți cu brațele deschise de liberali. Panici a trecut înainte de PNȚCD pe la PMP, de unde a plecat în luna martie.

primaria timișoara

Se pleaca de la Primaria Timisoara: un director si un sef de birou au ales CJ Timis

Noua organigramă a CJ Timiș pare atractivă pentru angajații Primăriei Timișoara. Câțiva dintre ei, din care unii chiar cu funcții de conducere, au anunțat deja că doresc să se transfere la Județ. Primarul Nicolae Robu spune că le acorda fără probleme „dezlegarea”, pentru că nu există oameni de neînlocuit.

Cine minte in legatura cu PNL Timis? Robu sau Gorghiu?

Declarație Alina Gorghiu de pe 25 iulie a.c., la București: „O să fiu pe o listă într-o circumscripție în care va fi foarte greu pentru PNL. Vă promit. Nu mă duc într-o filială unde este ușor”. Cinci zile mai târziu, pe 30 iulie, Gorghiu revine cu o declarație asemănătoare, de această dată la Focșani.

intrare dumbravita

Largirea drumului de la Dumbravita, oprita, pentru moment, de consilierii locali

Lărgirea la patru benzi a drumului care leagă descărcarea de pe autostradă de la Giarmata cu Timișoara, prin Dumbrăvița, lucrare pe care CJ Timiș vrea s-o depună pentru finanțare pe fonduri europene, s-a oprit… la Dumbrăvița. Consilierii locali au respins în ședința de joi proiectul

deszăpezire

Timisul e pregatit de iarna! Cel putin pe hartie

Teoretic, poate să vină iarna: Timișul este pregătit să facă față nămeților. Există inclusiv spații de cazare, în situația în care vor exista persoane blocate în trafic. Totuși, prefectul Mircea Băcală vrea să verifice și în teren datele care i-au fost comunicate de diversele instituții cu atribuții în deszăpezire.

Autostrada Lugoj – Deva ar putea spala rusinea nationala: 15 kilometri deschisi in acest an / VIDEO

15 kilometri din autostrada A1 Lugoj – Deva au șanse mari să fie deschiși traficului în acest an. Dacă se va întâmpla asta, vor fi singurii kilometri noi de autostradă finalizați în 2016, la nivel național. Este vorba capătul vestic al Lotului 2, între Margina și Traian Vuia. Asociația Pro Infrastructura a făcut publice noi imagini aeriene cu lucrările de aici.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 14 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris nr. 21, Luceafărul nr. 7, bl. B15, sc. C, Carol Davilla, I. Velceanu, Molidului, N. Grivu, Pomiculturii, I. Roată, Arhitect I. Mincu, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. I-III, Giarmata, Sînandrei – cartier Panorama, Izvin (Herghelie), Lugoj –

Top