Stirile din ziua: 4 octombrie 2016

Senatorul Ben-Oni Ardelean isi face imagine cu… Mike Tyson

Senatorul Ben-Oni Ardelean isi face imagine cu… Mike Tyson

Fostul mare boxer american Mike Tyson va vizita miercuri Senatul României și chiar va participa la o ședință a plenului Camerei Superioare. Anunțul privind această vizită a fost făcut de senatorul de Timiș Ben-Oni Ardelean, care deține și funcția de secretar al Senatului, fiind cunoscut și pentru relațiile sale în Statele Unite.

Primarul Robu, invitat pe doua roti sa numere problemele biciclistilor

Primarul Nicolae Robu a fost invitat să participe, duminică, la Numărătoarea de toamnă, acțiune organizată de Verde pentru Biciclete. Edilul ar putea să pedaleze alături de 1.000 de oameni, pentru a descoperi singur problemele cu care se confruntă cei care apelează la mersul pe două roţi în deplasările lor zilnice.

Razboi Roxana Iliescu – Cristian Busoi, faza de dinainte de dezvaluiri delicate

Președintele PMP Timișoara, Roxana Iliescu, îl amenință voalat cu dezvăluiri „delicate” pe prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, pe modelul Băsescu – Firea. Asta, după ce liberalul a declarat că, în Timiș, alianța PSD – PMP a fost decisă de fostul președinte. Iliescu dă vina pe „infatuarea” colegilor lui Bușoi.

Robu pleaca la Munchen, sa caute bani pentru campusul sportiv! Oricum nu se stie cat ar costa

Primarul Nicolae Robu pleacă într-o deplasare-fulger în Germania, la München, pentru a prezenta unor potențiali investitori megaproiectul campusului sportiv din zona stadionului „Dan Păltinișanu”. Există doar o machetă, puțin „ajustată” de niște arhitecți germani care au lucrat și la proiectul Allianz Arena, și nicio estimare de cost.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 4 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Carol Davilla, Iosif Velceanu, Molidului, N. Grivu, Pomiculturii, Ion Roată, Arhitect I. Mincu, Albinelor (p), Olanda, Dr .Koch, A. Demetriade (p), I. Roată, Divizia 9 Cavalerie, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str .I-IV, Profi, Giarmata – zona str. Principală

Top