Stirile din ziua: 5 octombrie 2016

Handbalistii de la Poli vin cu toate punctele de pe terenul „lanternei”

Handbalistii de la Poli vin cu toate punctele de pe terenul „lanternei”

După egalul cu Steaua de duminică, Poli a jucat miercuri în avans la Satu Mare, pentru a putea pleca liniştită în Norvegia, unde sâmbătă va susţine primul meci din turul secund al Cupei EHF.

„Leii din Banat” au cucerit Maramuresul! Victorie clara in Cupa Romaniei la baschet

Timp de 10 zile, Timişoara şi Baia Mare se întrec sportiv în mai multe discipline. Sâmbătă a fost rugby, duminică va fi fotbal feminin, iar miercuri seară a fost baschet masculin. Vorbim de returul Cupei României la baschet, dintre BC Timişoara şi Olimpic Baia Mare, partidă care s-a disputat în capitala Maramureş.

alina gorghiu

Cine vine in locul lui Blaga? Robu: Nimeni nu ne poate fi impus, cu o exceptie

PNL Timiș nu are încă un candidat cap de listă la Senat, după ce Vasile Blaga, urmărit penal de DNA, s-a retras. Zvonurile spun că în locul „Buldogului” va veni tot un candidat de la centru. Nicolae Robu susține însă că ar accepta asta doar în cazul în care ar fi vorba despre Alina Gorghiu.

Campioni (de) pe bancile scolii! Sportivii de la Timisoara Saracens, schimb de pase cu elevii de la Generala 30

Componenții lotului național de rugby al României și al Timișoara Saracens RCM UVT au inaugurat colțul rugbystului și au primit scrisori din partea copiilor din echipei Minionii – a II-a G – (campioni pe școală și locul III / oraș din programul Rugby4Schools). În plus, cei 11 sportivi prezenţi la eveniment, alături de mai mulţi antrenori de la club, au oferit autografe, poze şi eşarfe copiilor de la Școala Gimnazială 30.

O noua iesire golanească a vatafului primariei, Ionut Nasleu: Fa, proasto, tu stii cine sunt eu? / FOTO

Ionuț Nasleu, bodyguardul primarului Nicolae Robu, a avut din nou un comportament golănesc vizavi de un contribuabil timișorean. De această dată, victima a fost o femeie care a „șters” puțin bara din față a bolidului pe care îl conducea Nasleu, parcat neregulamentar în curtea primăriei.

Bloc ANL pentru rezidenti la Giroc! De ce nu a cheltuit CJ Timis 20 de milioane de lei

Încă un bloc pentru medicii rezidenți, construit prin ANL la Giroc, care se va adăuga altor patru imobile similare, ridicate tot acolo în același sistem, cândva în 2017. Cel puțin cele patru blocuri ar fi putut construite deja, finanțarea fiind asigurată de la începutul anului. Asta susține președintele CJ, Sorin Grindeanu, care spune că vechea administrație a abandonat inexplicabil proiectul.

Incepe cantarirea camioanelor pe drumurile judetene! Controalele vor fi tinute secrete

CJ Timiș și Inspectoratul Județean de Poliție au semnat, miercuri, protocolul care le va permite să facă verificări pe drumurile județene din Timiș. Mașinile de mare tonaj vor fi trase pe dreapta și, dacă circulă fără autorizație, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, transportatorii vor fi amendați. Unde vor fi făcute controalele este secret.

Atentie de unde va cumparati vacantele! Aproape 30 de agenţii de turism din Timisoara au ramas fara licenta

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Turism au scos de pe lista agenţiilor cu licenţă de funcţionare aproximativ 1.300 de agenţii de turism, din totalul de 3.000 existente. Decizia extrem de drastică este o premieră și vine după problemele apărute în această vară.

Duminica, pedalati si castigati un abonament la teatru

Ultima acţiune programată de Verde pentru Biciclete, Pedalarea de Toamnă, va oferi participanţilor posibilitatea să câştige o serie de premii culturale atractive. Mai precis, bicicliștii pot obţine un abonament, plus mai multe invitaţii, la spectacolele Teatrului Maghiar din Timişoara.

Incepe Timishort: 77 de scurtmetraje si multe proiectii speciale

Cel mai important festival de scurtmetraje din vestul României începe joi, 6 octombrie, laTimișoara. Timp de patru zile, la Timishort veți avea ce vedea: zeci de scurtmetraje, împărțite în opt secțiuni, din care jumătate de concurs. Vor fi și expoziții, concerte, ateliere și tot felul de proiecții speciale.

Sfat de la Robu: Dati in judecata functionarii din Primaria Timisoara! Fiecare raspunde de ce face

Funcționarii primăriei țin la secret toate datele legate de cursurile de perfecționare desfășurate în vară, deși acestea sunt plătite cu bani de la bugetul local și, teoretic, ar trebui să facă angajații PMT mult mai performanți. Primarul Nicolae Robu spune că funcționarii publici răspund pentru modul în care aplică legea, așa că cei nemulțumiți de răspunsurile acestora ar trebui să apeleze la instanță.

Top