Stirile din ziua: 7 octombrie 2016

S-a lansat USR la Timisoara: inca nu are candidati, dar ar vrea 15% din voturi

S-a lansat USR la Timisoara: inca nu are candidati, dar ar vrea 15% din voturi

USR Timișoara există, în sfârșit, și oficial! Cu trei săptămâni înainte de depunerea listelor de candidați, timișenii sunt doar în faza de discuții, dar și-au stabilit o țintă electorală. Totul va depinde însă de cât de multă lume va ieși la vot.

Noua organigrama a CJ Timis a facut prima „victima”

Oficial, după adoptarea noii organigrame, de la CJ Timiș au dispărut Direcţia pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş şi Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiş. Fostul director al ADETIM pare să nu se regăsească în actuala structură, așa că și-a prezentat demisia.

Secretar bun, secretar rau! Robu: Groza venea doar la sedinte

Unul n-a muncit, altul a muncit, ambii au plecat! Asta spune președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, despre cei doi foști secretari ai partidului, Dănuț Groza și Marian-Constantin Vasile. Alin Popoviciu a fost numit la Secretariatul General strict pentru că așa a vrut șeful filialei.

E oficial: nu se mai lucreaza la Sala Polivalenta! Urmeaza o noua licitatie

Sala Polivalentă de la Baza 2 nu va fi gata anul acesta! Contractul cu Maratti Construcții SRL, firmă aflată în insolvență, a fost reziliat de Politehnică, iar lucrările rămase vor fi scoase la licitație. Situația e cu atât mai incredibilă, cu cât banii pentru finalizarea lucrării există.

Sorin Munteanu, primarul Buziașului: Sunt solidar cu edilii PNL, dar acum primeaza interesul partidului

Primarii „rebeli” din PNL Timiș au revenit la sentimente mai bune și se întorc încet-încet la matcă. Ei îl contrazic astfel pe liderul „răzvrătiților”, Dănuț Groza, care a declarat că edilii PNL nu vor mai susține lista partidului. Printre cei „întorși” în partid se numără și primarul Buziașului, Sorin Munteanu, care afirmă că prioritatea edililor trebuie să fie acum victoria din alegeri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 7 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Sf. Gheorghe nr. 2, 3, 4, Rodnei (p), Eugeniu de Savoya (p), Carol Davilla, I. Velceanu, Molidului, N. Grivu, Pomiculturii, I. Roată, Arh. I. Mincu, Iris nr. 27, Gh. Ranetti nr. 52, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. II-IV,

Top