Stirile din ziua: 3 octombrie 2016

Selfie-uri nocturne cu presedintele Iohannis, in parcare la Universitatea de Vest

Selfie-uri nocturne cu presedintele Iohannis, in parcare la Universitatea de Vest

Președintele României, Klaus Iohannis, și-a încheiat vizita la Timișoara în ritm de… rock! Înaltul demnitar și-a făcut apariția, pe seară, la Universitatea de Vest, dar nu pentru a intra în vreun amfiteatru, ci pentru a asista la un concert. S-a întâmplat la UniVibes, în timp ce pe scenă erau Robin and The Backstabbers.

UVT nu a primit nicio solicitare legata de doctoratul lui Kovesi, Iohannis spune ca daca a plagiat trebuie sa plece

Universitatea de Vest așteaptă o cerere oficială legată de teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi, care este acuzată de plagiat. Președintele Klaus Iohannis a declarat însă că, dacă se va dovedi că acuzațiile sunt reale, șefa DNA va trebui să plece din funcție, la fel ca orice altă persoană publică, indiferent cum se numește ea.

Biciclistii, desi oameni de toata lauda, vor avea in continuare interzis prin centrul Timisoarei

Nici vorbă ca restricția de circulația aplicată bicicliștilor în centrul Timișoarei să fie ridicată! Primarul Nicolae Robu nu va lua în considerare solicitarea consilierului PSD Ion-Ardeal Ieremia, care a propus variante alternative. Edilul spune că timișorenii sunt mulțumiți de faptul că se pot plimba liniștiți prin centru.

Primaria Timisoara pregateste spioni de elita si noi nu stim?

Câteva întrebări simple pe adresa Primăriei Timișoara puse de deBanat.ro pe baza legii liberului acces la informații. Întrebări referitoare la așa-zisele cursuri de perfecționare pe care angajații Primăriei le fac vara (numai vara) pe litoral (doar pe litoral, și exclusiv Mamaia că-i mai de fițe).

Fostul primar Iohannis, sfat pentru primarul general cultural Robu: Capitala Culturala nu trebuie sa fie Cantarea Romaniei

Timișoara este un oraș special, care merită să fie Capitală Europeană a Culturii în 2021. Asta crede președintele Klaus Iohannis, care a oferit și câteva sfaturi din postura de… fost primar. În 2007, Sibiul, al cărui edil-șef era, a fost Capitală Culturală Europeană. Ce ar fi schimbat atunci? Ar fi adus o divă și ar fi făcut publicitate internațională proiectului.

Iohannis, la Timisoara: Daca se dovedeste ca un politician a plagiat, el trebuie sa dispara din viata publica

Președintele României, Klaus Iohannis, a cerut proceduri rapide și credibile pentru clarificarea acuzațiilor de plagiat aduse diverselor personalități publice. Iohannis spune că nu e normal ca analiza unei lucrări să dureze cât a durat, teoretic, redactarea acesteia și susține că lucrurile ar trebui să fie clarificate rapid.

Cantare si politisti, contra camioanelor care distrug drumurile judetene

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca, pe un drum județean, să stați minute bune în spatele unor monștri pe roți, care transportă, de exemplu, tone de pietriș? Acest lucru e ilegal și, totuși, e la ordinea zilei pe unele drumuri din Timiș. CJ va colabora oficial cu Inspectoratul Județean de Poliție, pentru tragerea pe dreapta a mașinilor de mare tonaj care circulă fără autorizație.

Toamna de poveste in gradinile Vienei / FOTO

Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena, una dintre destinaţiile obligatorii pentru cei pasionați de frumuseţea vizuală şi sufletească. Aici te poți întoarce de fiecare dată, pentru că niciodată parcă nu te saturi de atmosfera aceea imperială, de sărbătoare, care pluteşte pe străzi.

Se impart cererile pentru ajutoarele la caldura! Amenzi mari daca nu declarati toate veniturile

În cele nouă puncte operative al SC Colterm SA se distribuie, începând de luni, 3 octombrie, formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în sistem centralizat. Pot primi astfel de ajutoare familiile în care venitul mediu pe membru nu depășește 786 lei, respectiv persoanele singure cu venituri de până la 1.082 lei.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării lucrărilor la racordul primar, va întrerupe luni, 3 octombrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde la PT Vasile Lupu. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Dâmbovița, I. Barac, V. Lupu și Vulturilor.

Top