Stirile din ziua: 15 octombrie 2016

Poli merge mai departe! Victorie superba dupa un final crancen cu Arendal!

Poli merge mai departe! Victorie superba dupa un final crancen cu Arendal!

Avem echipe europene, iar publicul din Timişoara are şansa să vadă sport de cea mai bună calitate. După ce rugbiştii de la Timişoara Saracens au fost învinşi de scoţienii de la Edinburgh, handbaliştii de la Poli au adus bucurie în sufletele celor care au fost prezenţi în Sala „Constantin Jude” şi nu numai…

nicolae robu

Robu, despre listele PNL Timis: Sunt toate premisele sa castigam alegerile

Cu niște liste pentru parlamentare născute cu mare greutate și multe nemulțumiri și o candidatură incertă a Alinei Gorghiu la Senat, președintele PNL Timiș crede că partidul are șanse mari să câștige alegerile. Ba chiar mai mult, Nicolae Robu e convins că nimeni nu are candidați mai buni decât liberalii.

Inca o sansa pentru bani europeni: proiecte respinse pot fi redepuse

În urma demersurilor Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG), Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, a modificat Ghidul general al solicitantului pentru POR 2014-2020. Vestea bună este că unele proiecte respinse anterior pot fi redepuse.

Asta este rugby! Edinburgh a predat o lectie adevarata in Banat / FOTO

A ajuns în elita rugby-ului european, iar din acest moment are doar de învățat. Campioana României, Timișoara Saracens a disputat sâmbătă primul meci european din istoria clubului din prestigioasa competiție Challenge Cup. Adversară i-a fost Edinburgh Rugby, finalistă a competiției în urmă cu câțiva ani.

Superparcare in Piata Victoriei: zeci de bijuterii pe roti la Retroparada Toamnei / FOTO

Cele mai frumoase mașini de epocă din vestul României, dar și din Serbia sau Croația au poposit, sâmbătă, în Piața Victoriei. A fost mare înghesuială, s-au făcut mii de fotografii, s-au schimbat impresii. Cea mai veche bijuterie pe roți: un Ford A din 1928. Cea mai pozată: un Excalibur Phaeton din 1981.

Memorialul Cristi Breb: in numele rugby-ului si al prieteniei

Sâmbătă dimineață a avut loc ediția cu numărul 14 a unei competiţii care strânge de la an la an mai mulţi oameni şi care a devenit internaţională prin participarea prietenilor de la Kecskemet. Au trecut 15 ani de când Cristi Breb părăsea prematur această lume. De atunci, în fiecare toamnă prietenii îl cinstesc prin… rugby!

supuran

Trei Armonii pe liniile din Timisoara: inca un tramvai modernizat a intrat pe traseu

Până la sfârșitul anului, pe liniile de tramvai din Timișoara vor circula șase garnituri modernizate. Asta anunță primarul Nicolae Robu, conform căruia, în următoarele 12 luni, numărul Armoniilor va ajunge la 30. În ultimele zile a intrat pe traseu și al treilea tramvai modernizat.

Domnite si cavaleri in Piata Unirii: Timisoara sarbatoreste 300 de ani de lumina / FOTO

Menestreli, scuturi, zale, rochii lungi – e o poveste din vechime, readusă la viață, în aceste zile, la Timișoara. Vechea cetate celebrează trei secole de la momentul în care prințul Eugeniu de Savoya a eliberat-o de sub stăpânirea otomană. Sâmbătă seară va avea loc un concert cu totul special în Piața Libertății.

Top