Stirile din ziua: 11 octombrie 2016

Pe muchie de cutit! „Leii din Banat” inving cu multe emotii SCMU Craiova

Pe muchie de cutit! „Leii din Banat” inving cu multe emotii SCMU Craiova

Nu a fost uşor, dar totul este bine când se termină cu bine. BC SM Timişoara a trecut după un meci interzis cardiacilor de SCM U Craiova cu 62-60, după ce, la pauză, tabela arăta o egalitate perfectă, 33-33.

Robu, despre un candidat de la centru: PNL nu e un partid condus discretionar

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, continuă să susțină că nu va putea fi impus, fără drept de apel, un candidat pe locul lăsat liber la Senat după retragerea lui Vasile Blaga. Robu spune că PNL nu e „structură militarizată”, dar admite, în același timp, că disciplina de partid ar putea face ordine pe liste.

Hotii de buzunare „lucreaza”, autoritatile discuta

Timișorenii care merg cu mijloacele de transport în comun știu că orice călătorie poate aduce cu ea minusuri în buzunare și poșete. Asta, din cauza bandelor de hoți de buzunare ieșite „la muncă”. Între timp, polițiștii locali, polițiștii naționali, jandarmii și reprezentanții RATT continuă să discute.

In sfarsit: dupa an de promisiuni, patinoarul din Parcul Copiilor e gata! / FOTO

Patinoarul artificial din Parcul Copiilor a fost inaugurat oficial marți, pe o ploaie măruntă. Dacă vreți să lunecați pe „gheață” trebuie să vă aduceți patinele de acasă și să respectați regulile casei. Patinoarul va fi deschis tot timpul anului și, spune primarul Nicolae Robu, ar putea fi construite și altele, în diverse cartiere.

titularizare

Inca cinci candidati de directori de scoala din Timis, admisi la concurs! Cine a ramas pe dinafara

Profesorul care a vrut să fie director în șase locuri va putea participa la concursul care va avea loc miercuri. La fel, și directorii de la Liceul JL Calderon și LPS Banatul. Dosarele lor au fost admise pe ultima sută de metri. Nu este însă și cazul unui alt director de școală renumită din Timișoara.

Primaria Buzias

Referendum la Buzias privind cumpararea statiunii de catre primarie

La puțin timp după câștigarea scaunului de primar al Buziașului, Sorin Munteanu a vorbit despre un proiect privind achiziționarea cunoscutei stațiuni din localitate. Pentru o mai mare transparență a acestui demers, edilul intenționează să organizeze un referendum odată cu alegerile parlamentare.

Se cauta un constructor! Primaria da 100.000 euro pentru reabilitarea unei case din Fabric

Primăria încearcă să repare una dintre clădirile vechi pe care le deține. Este vorba despre un imobil din zona Fabric, pentru care se caută constructor. Anunțul de licitație a fost publicat, iar ofertele se pot depune până la începutul lunii decembrie.

Femeile antreprenor din Timisoara se pregatesc de Balul Sperantei cu o parada a palariilor

Pe 4 noiembrie va avea loc o nouă ediţie a Balului Speranţei, una dintre cele mai vechi acţiuni caritabile de gen din Timişoara. Este pentru al 18-lea an când evenimentul are loc. În preambulul acţiunii organizate de Asociaţia Femeilor Antreprenor din Timişoara vor avea loc alte două evenimente importante.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unor defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, va întrerupe marți, 11 octombrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 63. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor Brâncoveanu, zona Odobescu, Romulus, V. Madgearu, 16 Decembrie, Calea Șagului, Chiriac, Eneas, Glad, Hebe, L. Rebreanu,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți, 11 octombrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. N. Bălcescu (p), Creației (p), Crinului, Ponor, Th. Aman, Castanilor, Silvana, Semenic, Danaide, Gramma (p), orele 9 – 15; Macedonia (p), orele 9 – 15; Săcălaz – zona str. I-IV, Becicherecu Mic (fost CAP),

Top