Stirile din ziua: 6 octombrie 2016

ACS nu va juca impotriva lui ASU in Cupa Romaniei. Becicherecu Mic va evolua împotriva campioanei

ACS nu va juca impotriva lui ASU in Cupa Romaniei. Becicherecu Mic va evolua împotriva campioanei

Fără derbiuri de oraş în 16-imile Cupei, şi nici fără meciuri pe ruta Timişoara – Bucureşti. ACS Poli va evolua împotriva unei echipe bune de B, Chindia, ASU Poli va juca un meci cu o echipă bună de A, Pandurii, iar Becicherecu Mic, echipă ce îşi susţine partidele de acasă pe arena CFR, va înfrunta campioana en-titre Astra Giurgiu.

Bucurestiul decide cine ii ia locul lui Blaga pe lista PNL Timis pentru Senat? Propunerea lui Robu

Primul loc pe lista pentru Senat a PNL Timiș rămâne liber până sâmbătă, la ședința Consiliului Național de Coordonare al partidului! Președintele Nicolae Robu a anunțat, joi, în ședința BPJ, că a fost rugat de Alina Gorghiu să nu tranșeze problema acum. UPDATE: Robu a propus, pentru săptămâna viitoare, un vot între Ioan Sas și Balint Petrescu!

Nicolae Robu si Alin Popoviciu

Alin Popoviciu este noul secretar general al PNL Timis!

Zvonurile care au circulat în ultimele zile s-au adeverit, iar afirmația președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, cum că urmează „lucruri spectaculoase”, n-a fost doar o vorbă în vânt. În ședința BPJ, Robu a anunțat că Alin Popoviciu va fi noul secretar general al PNL Timiș. Secretar adjunct va fi Robert Kristof.

Drept la replica

Articolul apărut în presă, în data de 05.10.2016, de către ziarul „de.Banat”, cu titlul „O noua iesire golanească a vatafului primariei, Ionut Nasleu: Fa, proasto, tu stii cine sunt eu?” , semnat de Iulia Avram, conține informații eronate și exprimări care nu sunt conforme cu realitatea cu privire la spusele mele.

mihaela mircea

Se cauta city manager! Primaria Timisoara scoate la concurs postul ocupat anterior de Sorin Dragoi

Vreți să fiți city manager al Timișoarei? Vă puteți înscrie la concursul organizat pentru acest post și nu trebuie să îndepliniți cine știe ce grele condiții. Consilierii locali au modificat, în ultimul plen, cerințele pentru administrator public, poziție ocupată, până în august, de Sorin Drăgoi.

Magazin Lidl la Dumbravita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice

Dumbrăviţa îşi dovedeşte renumele de cea mai bogată comună din România. Retailerul german Lidl a a deschis aici magazinul cu numărul 200, primul din România care are o staţie de încărcare a automobilelor electrice. Un alt magazin din Timișoara va fi închis două zile pentru reamenajare.

Partidele isi pot strange semnaturi in centrul Timisoarei! Ar putea fi voie si cu corturi

Pe ultima sută de metri înainte de depunerea listelor de candidați la parlamentare, partidele trebuie să strângă semnăturile fără de care nu pot face această operațiune. La Timișoara nu e permisă amplasarea de corturi, astfel că ALDE vrea să-i facă plângere pentru abuz în serviciu lui Nicolae Robu. Acesta se gândește să ridice restricția, cu unele condiții.

Europarlamentarul Cristian Busoi, donatie de 100.000 euro catre PNL

Partidul Democrat Liberal (PDL) a primit cei mai mulți bani din partea unor donatori în perioada 2006 – 2015. „Portocaliii” au primit cu 36 de milioane de lei mai mult decât PSD și cu peste 70 de milioane de lei mai mult decât actualii colegi din vechiul PNL. Europarlamentarul Cristian Bușoi este în topul donatorilor persoane fizice.

aquatim

Fara apa rece la Ianova

Aquatim anunță că joi, 6 octombrie, între orele 6 și 16, va întrerupe furnizarea apei în Ianova, pentru spalarea rezervorului de înmagazinare a apei din localitate. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 6 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Polonă (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Louis Pasteur, Constantin cel Mare (p), Pomiculturii (p), Martir Silviu Motohon (p), Gh. Leahu, Carei nr. 14, sc. A, Iris nr. 21, 23, orele 9 – 17, Arh. I. Mincu, Ion Roată (p), orele 9

Top