Stirile din ziua: 8 octombrie 2016

Succes extern in Cupa EHF pentru Poli Timisoara

Succes extern in Cupa EHF pentru Poli Timisoara

După o dublă victorie contra campioanei Estoniei în primul tur de calificare din Cupa EHF, SCM Poli a debutat cu dreptul şi în manşa secundă a competiţiei. După un meci de infarct, ca de fiecare dată când joacă alb-violeţii, Poli s-a impus pe terenul celor de la OIF Arendal cu 24-23.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Vine concursul de directori de scoli! Candidatii de la LPS Banatul, Arte Plastice si Calderon nu au trecut proba dosarului

A vrut să fie director în șase locuri, dar dosarul a primit „respins” pe linie! Este cazul unui dascăl din Timiș care ar fi vrut să participe la concursul pentru directori de școli care va avea loc săptămâna viitoare. Nu au fost acceptate nici dosarele pentru directorii de la LPS Banatul, Arte Plastice și Liceul JL Calderon!

Robu si Popoviciu, santajul si secretariatul

Se știe: joi seara, în ședința BPJ al PNL Timiș, președintele Nicolae Robu, apelând la atribuțiile sale, l-a înscăunat pe (încă) deputatul Alin Popoviciu pe funcția de secretar general al organizației. Și asta, după câteva zile în care, palpitând de emoție, Robu anunța că joi va face o declarație extraordinară și surprinzătoare totodată.

Top