Stirile din ziua: 2 octombrie 2016

colterm

Se incalzesc caloriferele! Colterm deschide robinetul

Se incalzesc caloriferele! Colterm deschide robinetul

Prognoza meteo indică o răcire accentuată a vremii în următoarea săptămână, dar timișorenii racordați la sistemul centralizat nu vor îngheța în apartamente. Colterm anunță că dă drumul la căldură peste mai puțin de două zile.

inițiere

La Universitatea de Vest, prima zi de scoala incepe cu UniVibes

Universitatea de Vest Timişoara s-a gândit să-şi întâmpine bobocii, la început de nou an academic, cu un festival. UniVibes aduce la Timișoara concerte cu Graham Candy, The Qemists, Robin and the Backstabbers, Methadone Skies și mulți alții. Acestea au loc luni, 3 octombrie, de la ora 16, în spațiile interioare și exterioare ale UVT.

Reducerea TVA la alimente a avut efect, chiar daca preturile nu au scazut

Toată lumea se aştepta ca odată cu reducerea taxei pe valoarea adăugată impusă la produsele alimentare preţurile să scadă automat. Chiar dacă, iniţial, mare parte din preţuri au scăzut, ulterior efectele s-au diminuat substanţial. Ministrul Agriculturii recunoaște că nu scăderea preţurilor a fost principalul scop urmărit cu această măsură.

Viitorii ingineri din Timisoara si Karlsruhe colaboreaza pentru a se specializa in electronica

Universităţile din domeniul tehnic din Timişoara şi Karlsruhe colaborează deja de cinci ani în domeniul specializării de tineri în domeniul procesării semnalului radio. Sute de studenţi din cele două ţări au luat parte în această perioadă la schimburi de experienţă şi au efectuat vizite în cele două ţării.

Top