Stirile din ziua: 12 octombrie 2016

Greva japoneza in sistemul sanitar din Timis

Greva japoneza in sistemul sanitar din Timis

Peste 2.000 de angajaţi din sistemul sanitar din Timiş, membri ai sindicatului Sanitas, au lucrat miercuri cu banderole pe braţ. Aceştia au participat la o grevă japoneză, protestând astfel împotriva inechităţilor salariale din sistem.

Victorie entuziasmanta pentru Poli Timisoara, in reeditarea finalei mici de anul trecut

Etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal a propus o revanşă a finalei din sezonul trecut pentru locul 3, dintre Poli Timişoara şi Potaissa Turda. Violeţii, cu un joc bun în Europa, dar fără mari realizări în noul sezon, întâlneau o echipă pregătită de un fost campion al României cu Poli.

Concluzie de consilier judetean PNL: Bunul simt si atitudinea fair play in partid nu mai conteaza

Să muncești mult și să vorbești puțin nu este o rețetă de succes în PNL Timiș. E concluzia la care a ajuns consilierul județean Marian-Constantin Vasile, care a postat pe Facebook un mesaj-acuzație voalată la adresa colegilor săi de partid. Liberalul nu vrea încă să dea nume, dar spune că nu a făcut acest gest din supărare sau frustrare.

Olarii si alti artizani din Banat pot merge gratuit la un targ de la Bucuresti

Producătorii bănăţeni de produse meşteşugăreşti pot participa, gratuit, la Bucureşti, la târgul „MesteşugarFEST-România Creativă”. Acesta va avea loc în perioada 28-30 octombrie, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, și va atrage minimum 150 de expozanți.

Din cauza „vedetelor” gen Denise Rifai, PNL Timis trebuie sa inghita un Agamita Dandanache

În disperarea cauzată de prăbușirea pe care o are în București, PNL s-a agățat de „vedete” media gen Denise Rifai sau Simona Gherghe, care, prin vocea Alinei Gorghiu, au fost invitate să candideze pe listele liberalilor. Pentru a le face loc acestora, lideri liberali din Capitală urmează să fie parașutați în teritoriu.

Castelul Huniade, santier fara sfarsit! 2021 ne-ar putea prinde cu schele in centrul Timisoarei / FOTO

Castelul Huniade va rămâne în șantier până… nu se știe când! CJ Timiș ar putea să nici nu depună la timp un proiect pentru finanțarea pe fonduri europene a reabilitării acestuia! Lucrurile sunt extrem de complicate și, până la realizarea unei expertize tehnice, nu se va ști exact ce s-a făcut și ce nu acolo. Asta, deși lucrările sunt plătite.

Dorel loveste din nou: tramvaiele de pe mai multe linii, trase pe dreapta

Circulația tramvaielor pe porțiunea cuprinsă între Piața 700 și Piața Traian este oprită total de câteva zeci de minute. De vină par să fie niște „Dorei”, care au efectuat neatent o lucrare pe strada Abrud. Se lucrează la remedierea situației, iar între timp regia de transport încearcă să suplinească prin autobuze lipsa tramvaielor.

Timisoara, la 300 de ani de lumina: cavaleri si concerte pentru printul care a schimbat istoria Europei

Cu arme și veșminte de cavaleri, dar și cu instrumente de tortură, concerte și tot felul de demonstrații – așa va marca Timișoara aniversarea a 300 de ani de la eliberarea de sub stăpânirea otomană. Piețele Unirii și Libertății se vor transforma în scene în aer liber, pentru aducerea aminte a momentului care a însemnat primul pas spre lumea modernă al vechii cetăți.

Klaus Iohannis trebuie sa devina primul om-mincinos in stat

Ce destin pe poporul român, să-i fie pus în față să aleagă între un premier Cioloș mincinos în buna datină politicianistă și un președinte Iohannis mincinos! Asta ar fi o variantă rezonabilă de lucru, plecând, totuși, de la nevoia de-a avea o soluție constructivă la Palatul Victoria.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unor defecțiuni apărute la rețaua termică, va întrerupe miercuri, 12 octombrie, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 43A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonei Mircea cel Bătrân.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri, 12 octombrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Fagului, Bruxelles (p), Arinului (p), Dorului (p), orele 9 – 15; Foeni, orele 9 – 15; Săcălaz – zona str. IV și V, Ghiroda – zona str. Victoriei, Făgăraș, Ialomița, Dunărea, Sinaia, Herculane, Plopilor,

Top